τίμος-ζαχαράτος-δεν-είχα-να-φάω-έμενα-152114

Τίμος Ζαχαράτος: «Δεν είχα να φάω, έμενα σε 7 τ.μ, η μαμά μου εγκρίνει την Δανάη για νύφη!»

Ανάγνωση: 2'

Ο Τίμος Ζαχαράτος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και αναφέρθηκε στη…φημολογούμενη σχέση του με τη Δανάη Μπάρκα αλλά και τις συνθήκες που έχει συναντήσει στη μαγειρική έως και σήμερα

Τίμος Ζαχαράτος: Δεν είχα να φάω, έμενα σε 7 τ.μ

Για την ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει με την Δανάη Μπάρκα μίλησε ο σεφ της εκπομπής “Πάμε Δανάη” στην κάμερα του Mega Καλημέρα. Ο γοητευτικός Τίμος Ζαχαράτος αποκάλυψε πως η μητέρα του, εγκρίνει την νεαρή παρουσιάστρια για νύφη της και με αρκετή δόση χιούμορ είπε πως… θα το πάρει το κορίτσι.

«Σιγά σιγά θα το πάρω το κορίτσι. Το προετοιμάζω το έδαφος. Θα δούμε για το μωρό, σιγά σιγά, έχουμε έναν χρόνο μπροστά μας. Με το αλάτι θα σου πω τι έγινε. Είχαμε μαζευτεί μια φορά όλα τα παιδιά στο σπίτι της Δανάης και μαγειρεύαμε, το είδα και λέω “μάλλον δεν έχω μύλο στο στούντιο” και το πήρα. Η μαμά μου τα έχει δει τα αποσπάσματα με τη Δανάη, την εγκρίνει για νύφη, σίγουρα την εγκρίνει.

Αν είναι καλή η γυναίκα, πάντα εγκρίνει η μητέρα μου… Δε με έχει φέρει ποτέ σε αμηχανία η Δανάη, ξέρω το χιούμορ της. Το στοιχείο που έχω ξεχωρίσει σε εκείνη είναι ότι έχει κάθε μέρα μια καλή κουβέντα να πει για κάποιον. Σαν κοπέλα έχει στοιχεία που θα μου αρέσουν. Εντάξει κάνουμε την πλάκα μας, γελάμε αλλά δε ξέρεις ποτέ που θα βγει» είπε ο Τίμος Ζαχαράτος.

Όσον αφορά τη σχέση του με τη μαγειρική ανέφερε: «Η μαγειρική υπήρχε στο dna της οικογένειας, η μητέρα μου και ο θείος μου έκαναν την ίδια δουλειά. Στη μαγειρική έβρισκα τη γαλήνη μου. Δούλεψα στο Παρίσι με τον καλύτερο σεφ του κόσμου. Κάθε μέρα είχαμε bullying, έχω δει παιδιά πριν το σέρβις να φεύγουν κλαίγοντας. Και είναι πραγματικότητα, είναι αλήθεια.

Για τις δυσκολίες που πέρασε, ο Τίμος Ζαχαράτος είπε: «Με τη μαγειρική είμαι ερωτευμένος, δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω πίσω. Για πάρα πολύ καιρό έμενα σε ένα δωμάτιο εφτά τετραγωνικών. Είχε τύχει πολλές φορές να μην έχω να φάω».

https://www.youtube.com/watch?v=OhTpKxWh9WM&ab_channel=%CE%95%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B7%CE%95%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%AF%CE%BF%CF%85

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Τίμος Ζαχαράτος: Δεν είχα να φάω έμενα σε 7τ.μ. Τη Δανάη θα την πάρω, την εγκρίνει η μαμά μου για νύφη

Συγκινεί ο Τίμος Ζαχαράτος: Δεν είχα να φάω έμενα σε 7τ.μ. Τη Δανάη θα την πάρω, την εγκρίνει η μαμά μου για νύφη

“Σπάει” τη σιωπή του ο Τίμος Ζαχαράτος: “Δεν είχα να φάω έμενα σε 7τ.μ. Τη Δανάη θα την πάρω, την εγκρίνει η μαμά μου για νύφη”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ