έγινε-αγρότης-ζει-τον-έρωτά-του-ο-εγγο-152047

Έγινε αγρότης, ζει τον έρωτά του: Ο εγγονός του Πασχάλη Τερζή αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον παππού του

Ανάγνωση: 3'

Ο εγγονός του Πασχάλη Τερζή έδωσε την πρώτη του συνέντευξη και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον παππού του, που ζει μακριά από τη δημοσιότητα, τα τελευταία χρόνια.

Ο 20χρονος μίλησε για όλα

Ο 20χρονος συνονόματος του μεγάλου λαϊκού καλλιτέχνη, Πασχάλης, που σπουδάζει στη δραματική σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, ξεκαθάρισε ότι ο παππούς του δεν σταμάτησε το τραγούδι λόγω προβλημάτων υγείας, όπως πολλά δημοσιεύματα είχαν αναφέρει στο παρελθόν.

Πιο αναλυτικά, εξήγησε: «Ο παππούς μου δεν σταμάτησε το τραγούδι λόγω ασθένειας, αλλά από δική του προσωπική επιλογή. “Μέχρι εδώ έχω να δώσω” μου είπε».

Terzis

Στην πορεία, πρόσθεσε ότι για τον παππού του, το να αποχωρήσει από τη μουσική, είναι από τις δυσκολότερες αποφάσεις που πήρε ποτέ. «Μου είχε πει ότι το να αφήσει το μικρόφωνο ήταν από τις δυσκολότερες αποφάσεις που πήρε. Αν με ρωτάς, θεωρώ ότι είναι καλύτερα να μένεις με την ωραία ανάμνηση κάποιου. Το ίδιο έκανε και η Χάρις Αλεξίου» τόνισε.

Όσο για το αν έχουν επαφές οι δυο τους αυτό το διάστημα με τον τραγουδιστή και πώς ζει σήμερα ο Πασχάλης Τερζής, ο εγγονός του απάντησε: «Τον είδα πολύ πρόσφατα, είναι μια χαρά. Έχει τον μπαχτσέ του, τα φρούτα, τα λαχανικά, τις κότες του. Κάνει μια ήρεμη ζωή αγρότη. Ζει τον έρωτά του με τη Μαίρη, είναι πολύ αγαπημένοι».

Οι πιο πρόσφατες εμφανίσεις του Πασχάλη Τερζή

Τον Δεκέμβριο του 2023, η κόρη του τραγουδιστή, Γιάννα Τερζή ανέβασε στο Instagram της ένα σπάνιο βίντεο με τον πατέρα της, μέσα από ένα αυτοκίνητο. Στο κλιπ, ο Πασχάλης Τερζής κάθεται στη θέση του συνοδηγού και εκείνη στο πίσω κάθισμα και περνά χρόνο με την οικογένειά του.

Έπειτα από αρκετά χρόνια έκανε μία μικρή επάνοδο τον χειμώνα του 2023, με την τηλεφωνική σύνδεση που είχε κατά τη διάρκεια ενός live του μουσικού σόου «J2US», για να μιλήσει για την Εύη Δρούτσα που διαγωνίστηκε με ένα κομμάτι του.

«Πασχαλάκο μου είναι τιμή μου που τόσα χρόνια έχεις πει τόσα τραγούδια μου» είπε συγκινημένη η στιχουργός με τον Πασχάλη Τερζή να λέει: «Με έκανε κομμάτια πάλι. Ήμουν σίγουρος ότι θα βάλεις τα κλάματα και τα έβαλα εγώ πρώτος. Η Εύη το γέννησε αυτό το τραγούδι, έκλαιγε από την πρώτη στιγμή που μου διάβασε τους στίχους. Αυτό το τραγούδι είναι η ιστορία της ζωής της Εύης. Πέρασε δύσκολα αυτό το παιδί, είναι παλικάρι η Εύη. Είσαι σταθμός στη ζωή μου».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Ο Πασχάλης Τερζής φώναζε 60 σερβιτόρους και λουλουδούδες στο καμαρίνι του και έδινε 100€ στον καθένα»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ