ο-αντώνης-νικοπολίδης-είναι-περήφανο-151992

Ο Αντώνης Νικοπολίδης είναι περήφανος μπαμπάς: Τα δίδυμα παιδιά του αποφοίτησαν και τα καμαρώνει

Ανάγνωση: 1'

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για την Βάσω Στασινού και τον Αντώνη Νικοπολίδη, καθώς τα δίδυμα παιδιά τους αποφοίτησαν από το σχολείο.

Αντώνης ΝικοπολίδηςΒάσω Στασινού: Η κοινή τους πορεία

Η χθεσινή ημέρα ήταν μια μέρα χαράς για τη Βάσω Στασινού και τον Αντώνη Νικοπολίδη, καθώς τα δίδυμα παιδιά τους ολοκλήρωσαν το σχολείο τους και αποφοίτησαν.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαριτίνα Νικοπολίδη και ο Γιώργος Νικοπολίδης, το απόγευμα της Τρίτης 19/6 είχαν το πάρτι αποφοίτησης στο σχολείο τους και όπως ήταν αναμενόμενο, στο πλευρό τους ήταν οι γονείς τους αλλά και άλλα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αντώνης Νικοπολίδης – Βάσω Στασινού:«Καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά»

Η Βάσω Στασινού, υπερήφανη για τα παιδιά της, έκανε και σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με τα παιδιά της και τον σύζυγό της, Αντώνη Νικοπολίδη.

«Καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους δασκάλους, καθηγητές και όλους όσους συμπορευτήκαμε στα χρόνια του σχολείου! Ευχαριστούμε για το υπέροχο ταξίδι των μαθητικών χρόνων», έγραψε η Βάσω Στασινού στη λεζάντα της ανάρτησή της.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Φυσική ομορφιά και αθλητική: Η 17χρονη κόρη του Νικοπολίδη ασχολείται με τον Στίβο αλλά θα μπορούσε να είναι και μοντέλο

Εκείνη κατάξανθη, εκείνος γυμνασμένος νεαρός: Τα δίδυμα του Νικοπολίδη μεγάλωσαν και τον συνοδεύουν στο γήπεδο

Όλο το γήπεδο ρωτούσε ποια είναι και τελικά ήταν η κόρη του Νικοπολίδη: Η πανύψηλη 17χρονη Μαριτίνα εντυπωσιάζει

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ