τηλεφώνημα-του-μητροπάνου-που-άφησε-ε-70320

Τηλεφώνημα του Μητροπάνου που άφησε εποχή: Είχε μείνει άφωνος ο Γιώργος Γεωργίου όταν τηλεφώνησε στην εκπομπή του

Ανάγνωση: 2'

Γιώργος Γεωργίου έφυγε χθες από τη ζωή και συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ήταν ένας αθλητικός δημοσιογράφος που άφησε ιστορία. Κάποια στιγμή στην εκπομπή του είχε τηλεφωνήσει ο Μητροπάνος. Το τηλεφώνημα αυτό άφησε αποχή.

Γιώργος Γεωργίου: Το τηλεφώνημα στο «Καφενείο των Φιλάθλων» που έμεινε στην ιστορία

Ήταν γνωστή η λατρεία του Δημήτρη Μητροπάνου για τον Ολυμπιακό όμως κανείς δεν θα μάντευε πως είχε πάρει τηλέφωνο στο «Καφενείο των Φιλάθλων». Ήταν η επική στιγμή που ο Γιώργος Γεωργίου και ο αείμνηστος τραγουδιστής μίλησαν ανοιχτά για τα θέματα του Ολυμπιακού.

«Θεωρώ ότι αυτούς που αποδοκίμαζαν έπρεπε να τους πετάξουν έξω. Το ότι δεν δέχεται να έχει σχέση με την Θύρα 7 και καλά κάνει… δεν κατάλαβα ότι θα πρέπει η Θύρα 7 να κάνει κουμάντο στον Ολυμπιακό.

Γιώργο δηλαδή η Θύρα 7 κάνει κουμάντο; Ο Κόκαλης έκανε πολύ μεγάλο κακό στον Ολυμπιακό με τη διατήρηση της Θύρας 7 και της εκπομπής της… Θα σου πω κάτι και μπορώ να αφήσω και το όνομά μου», είπε και τότε ήρθε η μεγάλη αποκάλυψη.

«Είμαι ο Δημήτρης Μητροπάνος», με τον Γιώργο Γεωργίου να ξαφνιάζεται και να ρωτάει: «Ο τραγουδιστής; Χαίρομαι που σε ακούω». Ο Δημήτρης Μητροπάνος συνέχισε: «Η Θύρα 7 δεν με απασχολεί. Ο Κόκαλης έκανε καλό στον Ολυμπιακό με τα λάθη του. Εγώ περιμένω να φτιαχτεί το Καραϊσκάκη και να πάρω τις κόρες μου, να πάμε στο γήπεδο. Γιατί έχω 10 χρόνια να πάω στο γήπεδο».

Σε ερώτηση για το πως βλέπει τον Ολυμπιακό, ο τραγουδιστής απάντησε: «Χάλια! Δεν είναι Ολυμπιακός αυτός. Δεν κατάλαβα επειδή η Θύρα 7 ήθελε, έπρεπε να κρατήσουμε τον Ζιοβάνι! Λένε ότι φέτος κάνει καλό πρωτάθλημα. Μην πω τη λέξη! Μπλε! Από που και ως που σέντερ φορ. Μέχρι πότε θα τραβάει ο Τζόρτζεβιτς; 40 παιχνίδια τον χρόνο. Ποιον έχεις αντικαταστάτη;».

Ο τραγουδιστής τόνισε ότι το μεγάλο λάθος του Σωκράτη Κόκαλη ήταν που έδιωξε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Για μένα το μέγα λάθος του Κόκαλη ήταν που έδιωξε τον Μπάγεβιτς. Ακόμα με την ομάδα του Μπάγεβιτς παίζουμε».

Το τηλεφώνημα στην εκπομπή του Γιώργου Γεωργίου

Κλείνοντας, το τηλεφώνημα αυτό έγραψε ιστορία. Και οι δύο θα μείνουν για πάντα στη μνήμη μας.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Έκτακτη επικαιρότητα: Τηλεφώνημα για βόμβα στον Άρειο Πάγο

Διέρρευσε 33 χρόνια μετά: Ο Δημήτρης Μητροπάνος, γαμπρός στον γάμο του με τη Βένια Κοντογιάννη το 1991- Κούκλος και ευτυχισμένος

Συγκινείται και ο πιο δυνατός: “Θες να’μαι καλά, να μην πονάω..”: Η απίστευτη ιστορία πίσω από το τραγούδι του Δημήτρη Μητροπάνου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ