σοφία-κουρτίδου-και-γιάννης-σεβδικαλ-156192

Σοφία Κουρτίδου και Γιάννης Σεβδικαλής – Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον γάμο τους

Ανάγνωση: 2'

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τη συγκινητική πρόταση γάμου που είχε κάνει ο Γιάννης Σεβδικαλής στη Σοφία Κουρτίδου ζωντανά σε ένα από τα live, που συμμετείχαν στο Just the 2 of us .

Το ερωτευμένο ζευγάρι βιώνει πολύ όμορφες στιγμές στην προσωπική του ζωή με την Κουρτίδου και τον Σεβδικαλή να δείχνουν πως έχουν γεννηθεί ο ένας για τον άλλον. Η μοναδική χημεία ανάμεσα τους επιβεβαιώθηκε για μία ακόμα φορά την Παρασκευή 5/7 στην κοινή συνέντευξή τους στο Super Κατερίνα.

Ανάμεσα σε όσα εξομολογήθηκαν για τη σχέση τους μεγάλο ενδιαφέρον είχε η αποκάλυψη για την ημερομηνία του γάμου τους, η οποία δεν έχει οριστεί αλλά θα γίνει από την επόμενη σεζόν.

Η αποκάλυψη για τον γάμο της Σοφίας Κουρτίδου με τον Γιάννη Σεβδικαλή

«Παντρευόμαστε σύντομα, αλλά όχι και πάρα πολύ σύντομα, μην ραφτείτε ακόμη δηλαδή. Είμαστε πάρα πολύ αυθόρμητοι, όπως έγινε και στο show, που δεν το είχαμε σχεδιάσει o Γιάννης αυθόρμητα έπραξε. Έχουμε τους Ολυμπιακούς οπότε δεν γινόταν να γίνει τώρα. Δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία. Θα πάει την επόμενη σεζόν», είπε η Σοφία Κουρτίδου.

Το ζευγάρι λίγες ημέρες μετά την πρόταση γάμου είχε παρευρεθεί ξανά στο Super Κατερίνα μιλώντας για τις λεπτομέρειες αυτής της κινηματογραφικής πρότασης γάμου, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους ο Παραολυμπιονίκης του στίβου κατάφερε να την κρατήσει κρυφή μέχρι τέλους.

«Αχ, η καρδούλα μου το ξέρει! Το σύμπαν συνωμότησε πάρα πολύ γιατί η Σοφία είναι πολύ έξυπνη, το ότι κατάφερα και τη σκαπούλαρα είναι ένα θαύμα πραγματικά», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σεβδικαλής για να συμπληρώσει: «Πάνω από μήνα ήταν στο μυαλό μου απλά τον τελευταίο μήνα το σχεδίαζα. Ούτε στους γονείς της ήθελα να το πω γιατί θα ήταν πολύ εύκολο να διαρρεύσει. Τους το είπα τελευταία στιγμή».

Η Σοφία Κουρτίδου χαρακτήρισε «μάνα σύμβολο» τη μέλλουσα πεθερά της, για τη στήριξη που έχει προσφέρει στον Γιάννη Σεβδικαλή μπροστά στις δυσκολίες που έχει περάσει, ενώ ανέφερε ότι και για εκείνη έχει σταθεί ως δεύτερη μητέρα και φίλη της. «Είναι πηγαίο από μέσα μας αυτό το πράγμα, θαυμάζουμε τόσο πολύ ο ένας τον άλλον, που δεν είναι υπερβολή όταν λέμε ότι ερωτευόμαστε καθημερινά», τόνισε από την πλευρά της η Σοφία Κουρτίδου.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ανατριχιαστικός ο Γιάννης Σεβδικαλής – «Είσαι παράδειγμα προς μίμηση! Το νόημα της ζωής»

Δάκρυσαν και οι τηλεθεατές: Ο Γιάννης Σεβδικαλής έκανε πρόταση γάμου στη Σοφία Κουρτίδου στον αέρα του “J2US” και όλοι σχολίασαν το ίδιο

«Με κάνει περήφανη ως άνθρωπο»: Λύγισε η Σοφία Κουρτίδου για τον σύντροφο της & καταχειροκροτήθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ