έξω-φρενών-η-σωτηρία-του-power-of-love-με-τον-νίκο-156179

Έξω φρενών η Σωτηρία του Power of Love με τον Νίκο: «Ζώο είμαι για να με εκπαιδεύσεις;»

Ανάγνωση: 2'

Το Gala του Power of Love, το βράδυ της Παρασκευής 5 Ιουλίου επισκιάστηκε από εντάσεις που προκλήθηκαν μεταξύ των παικτών.

Έξω φρενών η Σωτηρία του Power of Love με τον Νίκο

Τα λεγόμενα του Νίκου περί «εκπαίδευσης των γυναικών» ενόχλησαν τη Σωτηρία, η οποία τον διέκοψε για του εκφράσει την ενόχλησή της.

«Πυρά» από την γυναικεία πλευρά του Power of love έμελλε να δεχθεί ο Νίκος Πελετιέ, το βράδυ της Παρασκευής, όταν και το πρώτο Gala για τον φετινό κύκλο του ριάλιτι της αγάπης ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Αφορμή για αυτά στάθηκαν όλα όσα υποστήριξε ο 27χρονος Κύπριος καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Το περιστατικό

Μάλιστα, όταν η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να ζητήσει διευκρινήσεις για την περίοδο που εκείνος βρισκόταν παράλληλα με δυο γυναίκες, ο παίκτης του Power of love εξήγησε πως «εννοείται πως ήξεραν ότι είμαστε… τρεις, απλώς ποτέ δεν έρχονταν σε επαφή ή σε επικοινωνία ή σε κάτι άλλο. Απλώς το γνώριζαν, γι’ αυτό και δεν θεωρείται απάτη ή κάτι το παράξενο επειδή υπήρχε φουλ ειλικρίνεια».

«Πιστεύω ότι αν δεν ήμασταν τώρα σε ένα πλατό ή στο Power of Love και τα έλεγες αυτά έξω, θα σε είχαν γιουχάρει. Θεωρώ όμως ότι έχουν μια αμυντική στάση γιατί πραγματικά είναι ακραία αυτά που λες. Είναι ακραία. Πραγματικά αν δεν το καταλαβαίνεις, είναι πρόβλημα» επισήμανε, σε αυστηρό τόνο, η Σοφία για να κάνει έξαλλο τον εντόνως συζητημένο παίκτη του Power of Love. «Σε θαυμάζω! Πραγματικά, σε θαυμάζω! Έχεις την ικανότητα πραγματικά, δεν ξέρω καν πως απέκτησες αυτή την ικανότητα, να λες τόσα πολλά χωρίς να λες τίποτα».

«Αυτό είναι ταλέντο! Αυτό είναι ταλέντο πραγματικό, μπράβο» πρόσθεσε ο Νίκος Πελετιέ με την διαγωνιζόμενη του Power Of Love να υπογραμμίζω πως «δηλαδή από όλα αυτά εσύ δεν κατάλαβες τίποτα. Εγώ νομίζω ότι μιλάω πάρα πολύ ξεκάθαρα και δεν χρειάζεται πάρα πολύ έντονη διανοητική ικανότητα για να το καταλάβεις».

Για την ιστορία του ριάλιτι της αγάπης, δε, η ροή του Gala συνεχίστηκε με την οικοδέσποινα του Power of love, Κατερίνα Καραβάτου να δηλώσει στη Σοφία πως την κατάλαβε και όλες οι υπόλοιπες κοπέλες να τάσσονται με το μέρος της.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Νίκος Πελετιέ: «Τρεις γυναίκες δεν μου αρκούν, στο μέλλον θέλω να έχω διψήφιο αριθμό παιδιών»

Νίκος Πελετιέ: «Ένας άντρας μπορεί να έχει και 2η και 3η και 4η γυναίκα και να καθίσει και με τη βασική, δεν είναι απιστία» Power of love

Power of Love: “Είναι προσβλητικό να κάνω την κίνηση να πληρώσω – Θέλω τον άνδρα με λεφτά”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ