νίκος-πελετιέ-ένας-άντρας-μπορεί-να-έ-155553

Νίκος Πελετιέ: «Ένας άντρας μπορεί να έχει και 2η και 3η και 4η γυναίκα και να καθίσει και με τη βασική, δεν είναι απιστία» Power of love

Ανάγνωση: 2'

“Η απιστία είναι διαφορετική για τον άνδρα, διαφορετική για την γυναίκα” επιχείρησε να εξηγήσει ο παίκτης του Power of love.

Power of love: Ένας άντρας μπορεί να έχει και 2η και 3η και 4η γυναίκα

Θεωριών στο Power of love και αρνητικών σχολίων στα social media συνέχεια δόθηκε από τον Νίκο Πελετιέ, το βράδυ της Τετάρτης, όταν το νέο επεισόδιο του ριάλιτι της αγάπης ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Αυτή τη φορά ο 27χρονος Κύπριος Transformation coach εστίασε στην απιστία επιχειρώντας να εξηγήσει τις διαφορές ανάμεσα στους άντρες και τις γυναίκες.

Δείτε το βίντεο:

Ειδικότερα, έχοντας τους υπόλοιπους άντρες του παιχνιδιού κοντά του, ο συζητημένος ήδη παίκτης του Power of love σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν σας διευκρίνισα ποτέ τον ορισμό της απιστίας. Ο ορισμός της απιστίας είναι διατυπωμένος λανθασμένα στο λεξικό και όποιος τον έγραψε θέλει μαθήματα. Η απιστία είναι διαφορετική για τον άνδρα και διαφορετική για την γυναίκα».

«Για παράδειγμα, όταν μια γυναίκα ανταλλάξει κάποιου είδους ερωτικά μηνύματα με έναν άλλον άνδρα, απιστία! Ένας άνδρας όμως, εάν βρίσκεται σε μια σχέση με μια γυναίκα και προσφέρει όσα χρειάζεται αυτή η γυναίκα, εάν της προσφέρει όλο τον κόσμο και επιλέξει ο ίδιος να έχει και μια δεύτερη ή τρίτη ή τέταρτη γυναίκα στη ζωή του, μπορεί ευχαρίστως να καθίσει με την γυναίκα του, την βασική. Δεν είναι απιστία επειδή υπάρχει ειλικρίνεια. Θα μιλήσει δηλαδή με την γυναίκα του για αυτό το θέμα και θα της εξηγήσει ότι αυτήν αγαπάει».

«Μην ξεχνάτε ότι μια γυναίκα ποτέ μα ποτέ, μα ποτέ, δεν μπορεί να το κάνει με έναν άνδρα χωρίς συναίσθημα. Εάν αυτή η γυναίκα το κάνει με έναν άνδρα χωρίς συναίσθημα σημαίνει ότι πραγματικά η ψυχή της καταστράφηκε» πρόσθεσε ο Νίκος Πελετιέ στην δική του, αμφιλεγόμενη, θεωρία που εξέφρασε στον αέρα του Power of love το βράδυ της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Νίκος Πελετιέ: «Τρεις γυναίκες δεν μου αρκούν, στο μέλλον θέλω να έχω διψήφιο αριθμό παιδιών»

Έξω φρενών η Σωτηρία του Power of Love με τον Νίκο: «Ζώο είμαι για να με εκπαιδεύσεις;»

Power of Love: “Είναι προσβλητικό να κάνω την κίνηση να πληρώσω – Θέλω τον άνδρα με λεφτά”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ