ανατριχιαστικός-ο-γιάννης-σεβδικαλή-156156

Ανατριχιαστικός ο Γιάννης Σεβδικαλής – «Είσαι παράδειγμα προς μίμηση! Το νόημα της ζωής»

Ανάγνωση: 1'

Το Unstopable, που είχαν τραγουδήσει κατά τη διάρκεια του J2US, επέλεξαν να ερμηνεύσουν στον μεγάλο τελικό, ο Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου!

Ανατριχιαστικός ο Γιάννης Σεβδικαλής

Το ζευγάρι είχε τραγουδήσει το συγκεκριμένο κομμάτι στο 8ο live και απόψε το απογείωσαν!

«Ασταμάτητοι είστε», τους αποθέωσε ο Νίκος Κοκλώνης!

«Είστε συγκινητικοί, σας άξιζε η θέση στον τελικό. Γιάννη μπράβο σου για αυτή τη στάση στη ζωή. Είσαι παράδειγμα προς μίμηση! Είστε υπέροχοι, το νόημα της ζωής, είστε μέσα στη χαρά και το φως», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Η Μαρία Σολωμού πήρε τον λόγο: «Τα έχασα, γιατί το είχα δω μόνο όταν το είχατε κάνει. Ο τρόπος που περπατάς, οργώνεις. Χίλια μπράβο για όλα».

«Ανατρίχιασα την ώρα που έβλεπα το βίντεο. Περνάς ένα πολύ μεγάλο μήνυμα, ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα, είναι ωραίο να δείχνεις την αλήθεια σου, ο κόσμος παραδειγματίζεται από εσένα. Η εξέλιξή σου είναι φοβερή», τόνισε η Καίτη Γαρμπη.

«Ο παίκτης με τη μεγαλύτερη εξέλιξη. Εύχομαι με οδηγό την αγάπη σας να προχωράτε σε μονοπάτια χαράς», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Συνολική βαθμολογία 40!

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Σοφία Κουρτίδου και Γιάννης Σεβδικαλής – Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον γάμο τους

Δάκρυσαν και οι τηλεθεατές: Ο Γιάννης Σεβδικαλής έκανε πρόταση γάμου στη Σοφία Κουρτίδου στον αέρα του “J2US” και όλοι σχολίασαν το ίδιο

«Με κάνει περήφανη ως άνθρωπο»: Λύγισε η Σοφία Κουρτίδου για τον σύντροφο της & καταχειροκροτήθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ