μίνα-ορφανού-εμένα-με-ενοχλεί-που-ο-σεφ-155146

Μίνα Ορφανού: Εμένα με ενοχλεί που ο Σεφερλής ντύνεται γυναίκα, με προσβάλλει

Ανάγνωση: 2'

Μία συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε στον σταθμό του OPEN, η Μίνα Ορφανού μιλώντας για τον χώρο της υποκριτικής και για τις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Μίνα Ορφανού: Το σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε με μία φίλη της

Συγκεκριμένα η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Open Weekend» αρχικά, εξήγησε τον λόγο που πλέον, δεν θέλει να ασχολείται με την υποκριτική. «Άφησα την υποκριτική, γιατί δεν ήθελα να πληρώνομαι πλέον, με ποσοστά. Ο χώρος επίσης, δεν είναι καθαρός κι έχω δει πολλά, που δεν μου άρεσαν», τόνισε.

Η ίδια ερωτηθείσα για τα σχόλια που έχουν γίνει για το «Super Mammy», ανέφερε: «Με ενοχλεί όταν ένας ηθοποιός ντύνεται γυναίκα για ένα ρόλο, γίνεται καρικατούρα και με προσβάλλει».

Η Μίνα Ορφανού εξομολογήθηκε για μία συγκλονιστική περιπέτεια που πέρασε μία διεμφυλική φίλη της, όταν δέχτηκε επίθεση από μαθητές, αναφέροντας: «Μία φίλη μου, διεμφυλική, δέχτηκε επίθεση από μαθητές σχολείου. Τη χτύπησαν, την έπιασαν από τον λαιμό, την έφτυσαν και μάλιστα, ήταν ο διευθυντής αυτός που τους είπε να το κάνουν. Καλέσαμε την αστυνομία, ήρθε κι έβαλε χειροπέδες στη φίλη μου (…) Στο παρελθόν, ένας ηθοποιός δεν δέχτηκε να παίξει μαζί μου, λέγοντας “δεν παίζω με τοιούτους”. Αν είχα μούσια και με έλεγαν Χρήστο δεν θα είχαν πρόβλημα».

Η άποψη της Μίνας Ορφανού για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Τέλος, για τις κατηγορίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, δήλωσε: «Θα ήθελα να με σκηνοθετήσει. Είδα έναν άνθρωπο, άψογο απέναντί μου», είπε αρχικά, και συμπλήρωσε για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν: «Δεν πέφτω από τα σύννεφα με τις αποκαλύψεις. Αυτά γινόντουσαν πάντα. Πολλά αγόρια κάτω των 16 μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε “γνώρισέ μας σε αυτούς και θα κάνουμε τα πάντα”», ανέφερε.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Πυρ και Μανία η Μίνα Ορφανού: «Με ενοχλεί που ο Σεφερλής ντύνεται γυναίκα, με προσβάλλει»

«Θα μιλήσω όπως θέλω εγώ»: Έκλεισε οργισμένη το τηλέφωνο σε εκπομπή η Μίνα Ορφανού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ