η-ευγενία-σαμαρά-αποχαιρετά-τη-στέλλα-155137

Η Ευγενία Σαμαρά αποχαιρετά τη Στέλλα του Σασμού & το καστ: «Χαιρετηθήκαμε με δάκρυα στα μάτια»

Ανάγνωση: 1'

Για τρία χρόνια απολαμβάναμε την Ευγενία Σαμαρά ως τη γλυκιά αλλά πάντα άτυχη στον έρωτα, Στέλλα στον Σασμό η οποία επιτέλους ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εισαγγελέα της καρδιάς της.

Η Ευγενία Σαμαρά αποχαιρετά τη Στέλλα του Σασμού

Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί εδώ και αρκετό διάστημα, όμως η καρδιά των πρωταγωνιστών παραμένει στα σετ καθώς τούς είναι δύσκολο να αποχωριστούν τους ήρωες που υποδύθηκαν αυτές τις τρεις χρονιές.

Το ίδιο δύσκολο είναι και για την Ευγενία Σαμαρά που θέλησε να αποχαιρετήσει την ηρωίδα της αλλά και τους υπόλοιπους ηθοποιούς της σειράς με τον πλέον συγκινητικό τρόπο. Μάλιστα, στο ποστ που έκανε, παραδέχτηκε ότι στον αποχαιρετισμό… έπεσε πολύ κλάμα.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέβασε ένα υπέροχο, σχεδόν κινηματογραφικό βίντεο και έγραψε στη λεζάντα του:

«[182/366•2024]*

_________________

Και μετά από 3 χρόνια ο Σασμός μας έκλεισε εκεί που ξεκίνησε. Όλα αλλάζανε και αυτός ήταν η μόνη μας σταθερά, αγαπήσαμε, αγαπηθήκαμε και χαιρετηθήκαμε με δάκρυα στα μάτια γιατί ξέρουμε ότι αυτό δεν θα το ξαναζήσουμε. Η ψυχή μου είναι γεμάτη από ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Κορμί σαν αρχαιοελληνικό άγαλμα της,κοιλιακοί που κόβουν την ανάσα: Όλοι μιλάνε πλέον για την Ευγενία Σαμαρά και την νέα της εικόνα

“Ο ορισμός της ομορφιάς” Η Ευγενία Σαμαρά ποζάρει έτσι και οι κοιλιακοί της δεν περνούν απαρατήρητοι

Ζευγάρι 7 μήνες Ευγενία Σαμαρά – Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Δεν κρύβουν τον έρωτά τους, κυκλοφορούν αγκαλιά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ