μάριος-ιορδάνου-δεν-πιστεύω-σε-γάμου-152266

Μάριος Ιορδάνου: «Δεν πιστεύω σε γάμους και βαφτίσια – Όταν παντρεύτηκα κάναμε το τραπέζι σε σκύλους και γάτες»

Ανάγνωση: 1'

Στην εκπομπή «Δύο στη 1» μίλησαν ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν, οι οποίοι αναφέρθηκαν στον γάμο τους και τους λόγους που τον έκαναν, οι οποίοι όπως είπαν, ήταν καθαρά πρακτικοί.

Μάριος Ιορδάνου: Δεν πιστεύω σε γάμους και βαφτίσια

«Δεν πιστεύω στον γάμο, ούτε σε γάμους βασικά, ούτε σε βαφτίσια.

Το έκανα καθαρά για λόγους ασφάλειας, επειδή έχουμε την δουλειά μας», είπε ο Μάριος με την αγαπημένη του να εξηγεί ότι εννοεί την επιχείρησή τους.

«Έχουμε μια επιχείρηση μαζί με τον Μάριο. Ήταν καθαρά πρακτικοί οι λόγοι λοιπόν, για να κάνουμε τη ζωή μας εύκολη σε κάποια επίπεδα», ανέφερε.

Μάλιστα, έκαναν τον γάμο τους, ακριβώς όπως τον ήθελαν, με τα πλάσματα που αγαπούν, δηλαδή με τα σκυλάκια και τα γατάκια τους και τα αδέσποτα της γειτονιάς.

«Έβαλα μια παντελόνα, μπήκαμε στο αμάξι, έπιασα την κοτσίδα και πήγαμε. Παραγγείλαμε ένα μίνι catering και τα δώσαμε στα σκυλάκια μας, στα γατάκια μας και στα αδέσποτα της γειτονιάς. Για εμάς, αυτό ήταν ο γάμος και θέλαμε να το γιορτάσουμε με τα πλάσματα που αγαπάμε. Όλο το άλλο ήταν μια τζίφρα», δήλωσε η Σοφία Καζαντζιάν.

Τέλος, ο Μάριος Ιορδάνου ανέφερε πως δεν άλλαξε τίποτα για εκείνον και την αγαπημένη του μετά τον γάμο. «Η Σοφία ήταν ήδη μέσα μου πολύ πριν παντρευτούμε. Είναι ο άνθρωπός μου», είπε.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Σοκάρει ο Μάριος Ιορδάνου: Πέθανα και γύρισα, ήρθε ο χάρος να με πάρει και του είπα «όχι»

Μιλά έξω από τα δόντια ο Μάριος Ιορδάνου: «Δεν γουστάρω η γυναίκα να πλένει πιάτα – Θέλω να είναι ανώτερη από τον άνδρα»

Αποκαλύπτει ο Μάριος Ιορδάνου: «Έπαθα τρία εγκεφαλικά, σταμάτησε η καρδιά μου και έβγαζα αίμα από παντού»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ