τα-παιδιά-των-ρουσόπουλου-ζαχαρέα-26χρο-152228

Τα παιδιά των Ρουσόπουλου-Ζαχαρέα: 26χρονος ίδιος ο μπαμπάς του, 22 ετών “φτυστή” η μαμά – Μεγάλωσαν & γοητεύουν

Ανάγνωση: 2'

Η Μάρα Ζαχαρέα και ο Θοδωρής Ρουσσόπουλος έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν εδώ και χρόνια μία όμορφη οικογένεια.

Μάρα Ζαχαρέα: Μία όμορφη οικογένεια

Η Μάρα Ζαχαρέα είναι μία από τις πιο γνωστές και καταξιωμένες παρουσιάστριες της γενιάς της. Τα τελευταία χρόνια την παρακολουθούμε μέσα από την συχνότητα του STAR αφού έχει αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Ωστόσο όταν η ίδια δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις θέλει να περνά χρόνο με την οικογένεια της, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία.Η Μάρα Ζαχαρέα είναι εδώ και πολλά χρόνια παντρεμένη με τον δημοσιογράφο και πρώην Υπουργό Επικρατείας Θεόδωρο Ρουσόπουλο.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο υπέροχα παιδιά,

Σε συνέντευξη της, η παρουσιάστρια είχε μιλήσει για την οικογένεια της ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τα χαρακτηριστικά του Θοδωρή Ρουσόπουλου που θαυμάζει.

«Δεν είναι εύκολο να βρεις τον ιδανικό συνοδοιπόρο σε αυτό το ταξίδι που λέγεται ζωή. Είναι και θέμα τύχης. Εγώ τον βρήκα νωρίς και, ευτυχώς, παρά τις αναποδιές, δεν τον έχασα. Για μένα, η δεμένη οικογένεια που κατάφερα να φτιάξω, με τα σωστά και τα λάθη μου, είναι ότι σπουδαιότερο έχω πετύχει στη ζωή μου. Όταν είμαστε νέοι, ίσως να μην το συνειδητοποιούμαι, αλλά, όσο μεγαλώνουμε, καταλήγουμε στο συμπέρασμα -στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον αυτό ισχύει- πως χωρίς την οικογένειά μας η ψυχή μας δεν θα είχε πατρίδα.

Θαυμάζω την εξυπνάδα του, το χιούμορ του και το αίσθημα ασφάλειας που παρέχει σε όλους γύρω του», είχε πει χαρακτηριστικά.

Τα παιδιά της Μάρας Ζαχαρέα

Τα παιδιά της Μάρας Ζαχαρέα και του Θοδωρή Ρουσόπουλου είναι σήμερα 21 και 25 ετών είναι δύο γλυκύτατα πλάσματα και πολλές φορές έχουν απαθανατιστεί με την μητέρα τους, σε δημόσιες εξόδους τους.

«Τώρα θα ακουστώ υπερφίαλη μαμά, αλλά όλες οι μητέρες έχουν την τάση να βλέπουν τα παιδιά τους μέσα από τον καθρέφτη της αγάπης και του θαυμασμού. Θα σας έλεγα πως καμαρώνω γιατί έχουν γίνει έντιμοι και δοτικοί άνθρωποι και μέχρι στιγμής έχουν κατακτήσει όποιους στόχους έχουν θέσει», έχει δηλώσει η παρουσιάστρια για τα παιδιά της.

Δείτε τους εδώ

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μάρα Ζαχαρέα: Η εμφάνιση με γαλάζιο σύνολο που κοστίζει εκατοντάδες ευρώ και τους έκανε όλους να παραμιλούν

Σούσουρο με την Μάρα Ζαχαρέα: Πήγε ντυμένη έτσι στη λαϊκή & ξεχώριζε από χιλιόμετρα μακριά

Σούσουρο με την Μάρα Ζαχαρέα: Το 1ο μπάνιο στη θάλασσα, το κορμί λαμπάδα στα 59 και το υπέροχο μαγιό της

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ