έχω-κάνει-με-φίλομάνος-πίντζης-το-152217

“Έχω κάνει με φίλο…”Μάνος Πίντζης: Το παιδί έχει ανάγκη το “θηλυκό κύτταρο”, τη μαμά του δηλαδή

Ανάγνωση: 1'

Ο Μάνος Πίντζης μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, τον έρωτα, το φλερτ και τι δεν του αρέσει στην ελληνική τηλεόραση.

Μάνος Πίντζης: Όσα ανέφερε

Αναφερόμενος στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, είπε: «Το παιδί έχει ανάγκη το ”θηλυκό κύτταρο”, τη μαμά του δηλαδή, πιο πολύ από τον μπαμπά του, ειδικά στις μικρές ηλικίες. Από εκεί και πέρα δεν εξαρτάται τίποτα από εμένα».

Για τον έρωτα και το φλερτ, ανέφερε: «Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγματα από το να πέφτεις στα πατώματα για έναν έρωτα. Ο έρωτας σε παραλύει, στα διαλύει όλα μέσα σου. Τι είναι ο έρωτας χωρίς τσαλάκωμα; Δεν σιδερώνεται. Δεν συγχωρώ την απιστία. Έχω απιστήσει μια φορά και το μετάνιωσα».

«Έχω κάνει με φίλο μου μια φορά γυμνισμό στην Κρήτη και είχε την πλάκα του. Δέχομαι φλερτ από άντρες και είναι κολακευτικό. Δεν θεωρώ το σεξ υπερεκτιμημένο σε μια σχέση αλλά είναι και απαραίτητο».

Επίσης αναφέρθηκε στο τι δεν του αρέσει στην ελληνική τηλεόραση πλέον: «Δεν μου αρέσει να βλέπω στην τηλεόραση δημοσιογράφους να ”ξεκατινιάζονται”. Δεν είναι ωραία εικόνα για την ελληνική τηλεόραση να ”ξεμαλλιάζονται” οι παρουσιαστές μεταξύ τους. Ο Γιώργος Λιάγκας μια χαρά είναι σαν παρουσιαστής, αλλά δεν ξέρω τι τον έχουν βάλει να κάνει εκεί στην εκπομπή».

Δείτε το video

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Κάθετος στις απόψεις του ο Μάνος Πίντζης: «Το παιδί έχει ανάγκη το “θηλυκό κύτταρο”, τη μαμά του δηλαδή»

«Καταπέλτης» ο Μάνος Πίντζης: «Η φύση δεν έδωσε τη μήτρα στον άντρα αλλά στη γυναίκα»

Τα λέει όλα χωρίς ντροπές ο Μάνος Πίντζης: «Δεν υπάρχει λόγος να κανιβαλίσουμε κι άλλο τον Πέτρο Φιλιππίδη»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ