κωνσταντίνος-δέδες-πίναμε-καφέ-με-τ-152177

Κωνσταντίνος Δέδες: “Πίναμε καφέ με την παρέα μου & η Αλιμπέρτη καθάριζε το διπλανό τραπέζι. Είπα τι κρίμα αυτή η γυναίκα”

Ανάγνωση: 1'

Ο Κωνσταντίνος Δέδες βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Παπίλα και μίλησε για όλους και για όλα.

Κωνσταντίνος Δέδες: Για την Αλιμπέρτη

Ο γνωστός οδοντίατρος μίλησε για την συνεργασία του με την Σοφία Αλιμπέρτη στην νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ζήσε Αλλιώς» και την γνωριμία τους πριν από καιρό.

«Την Σοφία Αλιμπέρτη την είχα γνωρίσει πολύ σπασμωδικά.

Την έχω γνωρίσει, όπως την ξέρουμε όλοι, ως παρουσιάστρια κι ηθοποιό και την γούσταρα πάρα πολύ. Την έχω γνωρίσει κι ως επιχειρηματία στην Πάρο, όπου μου έχει τύχει ένα πάρα πολύ αστείο συμβάν» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Δέδες.

«Πήγαμε με την παρέα μου στην Πάρο για Πάσχα και πετύχαμε την Σοφία. Πήγαμε στο μαγαζί, όπου δεν ξέραμε ότι είναι δικό της και μας άρεσε πάρα πολύ γιατί η Σοφία ήταν καλή και σε αυτό.

Πήγαμε και την δεύτερη ημέρα κι είδαμε ξαφνικά, όπως πίναμε τον καφέ μας, την Σοφία Αλιμπέρτη να καθαρίζει ένα τραπέζι δίπλα και λέω παιδιά τι κρίμα αυτή η γυναίκα! Καθαρίζει τραπέζια στην Πάρο; Όχι ότι είναι κακό, αλλά τύπου ότι δεν ήξερα ότι έχει μαγαζί και καθαρίζει.

Μου λέει η φίλη μου: «Είναι δικό της το μαγαζί χριστιανέ μου». Μας σέρβιρε. Την πέτυχα στην συναυλία του Good Job Nicky και τις τρεις φορές και στην έκθεση του Μιχαήλ, που είχαμε μιλήσει.

Είχαμε συνδεθεί κάπως. Μετά υπάρχει τέτοια εκτίμηση μεταξύ μας, είναι πολύ αμοιβαίο και περνάμε τέλεια» διηγήθηκε ο Κωνσταντίνος Δέδες.

Δείτε το παρακάτω βίντεο

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Πίναμε καφέ με την παρέα μου & η Αλιμπέρτη καθάριζε το διπλανό τραπέζι. Είπα τι κρίμα αυτή η γυναίκα”

Σοφία Αλιμπέρτη: «Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ μου βρίσκει πάντα πάρκινγκ. Δεν είμαι καμιά τρελή να μιλάω συνέχεια μαζί του»

Σοφία Αλιμπέρτη: Λέει «όχι» σε ρετούς, φοράει μαγιό και εντυπωσιάζει με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της στα 58 της χρόνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ