κατάθεση-ψυχής-από-την-κουτσελίνη-η-ψ-151685

Κατάθεση ψυχής από την Κουτσελίνη: «Η ψυχή μου είναι βασανισμένη, όταν σπούδαζα δεν είχα hamburger να φάω» (video)

Ανάγνωση: 4'

Εκ νέου τοποθέτηση έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή της, μετά τον σάλο που προκάλεσαν τα λόγια της περί καταστροφής της καριέρας του Απόστολου Λύτρα έπειτα από τον ξυλοδαρμό στη σύζυγό του.

Ζήνα Κουτσελίνη: Η ψυχή μου είναι βασανισμένη

Κατά τη διάρκεια της μακροσκελούς απάντησής της, η παρουσιάστρια του Star αναφέρθηκε στα δικά της δύσκολα παιδικά χρόνια μεγαλώνοντας μέσα σε ένα κακοποιητικό γάμο και ένα σπίτι με εντάσεις.

Όσα ανέφερε

«Έχω πει πολλά πράγματα για το πώς νιώθει ένα παιδί και το πώς καταδικάζω αυτό που συνέβη. Υπήρξα παιδί τέτοιας κακοποιητικής σχέσης. Εκεί παρενέβη ο Δημήτρης Μαρέδης και δεν ολοκλήρωσα τη σκέψη μου. Είναι δύσκολα αυτά τα ζητήματα κι όχι επειδή έχω συνεργαστεί στην εκπομπή με έναν άνθρωπο που κατηγορείται με πολύ συγκεκριμένη και βαριά κατηγορία. Είναι επειδή η δική μου παιδική ψυχή είναι βασανισμένη πολλά χρόνια τώρα, γιατί έχω πει σε εσάς το 1% της ζωής μου», ανέφερε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Αυτό σημαίνει ότι, την ώρα που έκαναν αυτό τον συλλογισμό, ήθελα να πω τη συνέχεια των γεγονότων, ότι δεν πρέπει να πλησιάζει τη γυναίκα του, με την οποία έχουν την ίδια καριέρα. Αυτοί οι άνθρωποι, που ο ένας στήριξε τον άλλον, έλεγε ότι δεν πρέπει να συναντάει ο ένας τον άλλον ενώ δουλεύουν μαζί. Δε με άφησαν να ολοκληρώσω αυτήν την φράση. Θέλω να σας πω το εξής που δεν ξέρετε, αλλά εγώ μπορώ να το πω. Θα προσπαθήσω να είμαι ψύχραιμη, γιατί σε αυτά τα γεγονότα τρέχουν δάκρυα και δε θέλω να τρέξουν δάκρυα, γιατί τα έχω αφήσει πίσω μου και έχω συγχωρήσει τον πατέρα μου. Όμως, η καρδιά μου και η ψυχή μου είναι πληγωμένη. Η μητέρα μου, επειδή με τον πατέρα είχαν τις επιχειρήσεις μαζί και όταν της έλεγα πάμε να φύγουμε, γιατί τη μαχαίρωνε και τη χτυπούσε. Η μητέρα μου μού έλεγε δεν μπορώ να φύγω γιατί είμαστε μαζί στις επιχειρήσεις. Προτίμησα λοιπόν να φύγω μόνη μου σε ηλικία 13 ετών. Αυτό σε εμένα λέει πολλά, γιατί υπάρχει μια απόφαση. Έχω πει και τα έχετε σβήσει όλα αυτά για το παιδί… Εσείς κρατήσατε την φράση στον Δημήτρη», πρόσθεσε.

Τέλος, η Ζήνα Κουτσελίνη είπε: «Σας έχω πει και έχω αποδείξει πόσο κοντά είμαι στις κακοποιημένες γυναίκες. Έχω προσφέρει πολλά. Αυτό με προσβάλλει, όταν οι άνθρωποι απομονώνουν μια φράση. Πήρα πολλά μηνύματα από πολλούς ανθρώπους που με γνωρίζουν. Δεν είμαι σε θέση άμυνας. Έχω αφήσει πίσω μου το σκληρό παρελθόν μου και προχωρώ μπροστά. Δεν μπορώ να μην επισημαίνω ότι έρχεται μία απόφαση όπου ο ένας είναι στο ζενίθ της καριέρας του μαζί με τη σύζυγό του… Τους έχω ζήσει μαζί. Μαζί ήμασταν στα γενέθλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Εγώ δε γνώριζα κάτι. Εγώ δε γνώριζα κάτι από όλα αυτά που προέκυψαν. Όπως και η ίδια είπε, ότι δεν το έχει ξανακάνει. Αυτό που παίρνω δεν είναι η συγγνώμη του Απόστολου, τη βάζω στην άκρη και δε με αφορά. Και ο πατέρας μου είχε πει πολλές. Η δικαιοσύνη έχει αποφανθεί και μη μου χρεώνετε πράγματα που θέλετε ενδεχομένως να χρεώσετε στη δικαιοσύνη ή σε άλλους. Ήμουν ξεκάθαρη από την αρχή και η διαδρομή της αλήθειας είναι μία. Είμαι ξεκάθαρη από την αρχή. Λυπάμαι πολύ που νιώσατε ότι σας προσβάλω, αλλά για εμένα δεν πρέπει να περάσει ούτε λεπτό στο μυαλό. Ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτόν τον χρόνο της εκπομπής για να μπορέσω να τοποθετηθώ σωστά».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Εχει γίνει viral η Ζήνα Κουτσελίνη: Όταν δεν έχεις ούτε για τσίζμπουργκερ και σε βγάζουν έξω για φαγητό

Κύριος με Κ κεφαλαίο ο Λαζόπουλος: Είπε όλα όσα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας για Λύτρα και Κουτσελίνη

Επικός Light για Κουτσελίνη: «Η πονήρω, η αλεπουδιάρα, το έκανε επίτηδες για τα νούμερα»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ