τραβούσα-το-παντελόνι-και-ζήνα-κου-151326

“Τραβούσα το παντελόνι και…” Ζήνα Κουτσελίνη: Ο πατέρας μου κάρφωσε με φαλτσέτα τη μάνα μου, τη σκότωνε μπροστά μου

Ανάγνωση: 2'

“Του τραβούσα το παντελόνι για να μην την σκοτώσει”: Η σοκαριστική εξομολόγηση της Κουτσελίνη για την κακοποίηση της μητέρας της.

Ζήνα Κουτσελίνη: Δύσκολες στιγμές

Καλεσμένη στο “The 2Night Show” ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη η οποία μίλησε για πολλές πτυχές της ζωής της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε διάφορα πρόσωπα και καταστάσεις που σημάδεψαν τη ζωή της.

Η ίδια θυμήθηκε με συγκίνηση τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και την κακοποίηση της μητέρας της από τον πατέρα της, ενώ εκείνη ήταν παρούσα.

Η σοκαριστική εξομολόγηση της Ζήνας Κουτσελίνη

“Θα το πω για πρώτη φορά… Ο πατέρας μου ο συγχωρεμένος με φαλτσέτα μαχαίρωσε τη μάνα μου. Εγώ ήμουν ένα παιδί μου ήμουν κάτω και του τραβούσα το παντελόνι γιατί τη σκότωνε μπροστά μου. Και την πήγα εγώ στην αστυνομία και ήταν τυχερός γιατί απαγορεύθηκε ο απόπλους και γλίτωσε το αυτόφωρο. Η μάνα μου το μετάνιωσε και πάλι από την αρχή. Αλλά την είχε μαχαιρώσει, τρεις ημέρες πέρασε στο νοσοκομείο”.

Ποια γειτονιά; Δεν ήξερε η γειτονιά ότι ο πατέρας μου κακοποιούσε τη μάνα μου; Ξέρεις πόσες νύχτες πηγαίναμε και μέναμε σε γειτόνισσες; Σε πόσα σπίτια κοιμήθηκα, σε πόσα πατώματα κοιμήθηκα; Ποιος μιλούσε; Κανείς! Γιατί; Γιατί η κύρα Λένη τον κυρ Γιώργο δεν θα τον έκανε τίποτα. Τη Ζήνα όμως δεν τη σκέφτηκε η κύρα Λένη, που ήταν ένα παιδί κάτω και έβλεπε τη μάνα του μαχαιρωμένη.

Δεν το έχω πει ποτέ, γιατί λέω όλα εκείνα τα κομμάτια της αισιόδοξης Ζήνας. Όταν βλέπω μια κακοποιημένη γυναίκα που να της πω να πάει; Σε ποιες δομές; Ποιος θα την προστατέψει από τον κάθε νταή που την απειλεί; Δεν υπάρχει λύση γιατί κανένας από αυτούς που διοικούν δεν έχει περάσει σαν τη Ζήνα. Δεν ξέρουν τι σημαίνει να είσαι ένα παιδί στο δρόμο, να είσαι μία μάνα κακοποιημένη” είπε, μεταξύ άλλων, η Ζήνα Κουτσελίνη.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο:

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Εχει γίνει viral η Ζήνα Κουτσελίνη: Όταν δεν έχεις ούτε για τσίζμπουργκερ και σε βγάζουν έξω για φαγητό

Κύριος με Κ κεφαλαίο ο Λαζόπουλος: Είπε όλα όσα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας για Λύτρα και Κουτσελίνη

Επικός Light για Κουτσελίνη: «Η πονήρω, η αλεπουδιάρα, το έκανε επίτηδες για τα νούμερα»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ