η-μύκονος-της-πελοποννήσου-φθηνές-τιμ-151819

Η Μύκονος της Πελοποννήσου: Φθηνές τιμές, θάλασσες-λάδι, πας με 40€ βενζίνη & κάνεις τις διακοπές της ζωής σου

Ανάγνωση: 2'

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά με τις υψηλές θερμοκρασίες να μας ταλαιπωρούν ήδη. Γι’ αυτό τα μάτια μας βρίσκονται σε έναν προορισμό που δεν είναι γνωστός σε αρκετό κόσμο, αλλά θεωρείται ως η Μύκονος της Πελοποννήσου. Η παραλία με τους τόνους άμμου δημιουργεί μια ατελείωτη ακτογραμμή. Εκεί θα βρείτε και μερικά από τα καλύτερα spa resorts και ξενοδοχεία της χώρας. Υπάρχουν επίσης πολλά καταστήματα, εστιατόρια και ακόμα και κάμπινγκ για τους λάτρεις της φύσης.

Η Μύκονος της Πελοποννήσου

Δείτε επίσης: 60′ λεπτά μακριά από την Αθήνα: Η παραλία με τη βυθισμένη αρχαία πόλη και την αμμουδιά σε σχήμα ημισελήνου

Αν αποφασίσετε να βρεθείτε στην Πελοπόννησο, θα αντιμετωπίσετε τον πειρασμό να κάνετε αρκετές στάσεις. Ωστόσο, αυτό που πρέπει οπ

Μια ατελείωτη αμμώδης παραλία που κοιτάζει τη Ζάκυνθο ζωντανεύει με τα μπαρ που εμφανίζονται δίπλα-δίπλα. Η παραλία γεμάτη ξαπλώστρες, προσελκύει κάθε καλοκαίρι πολλούς παραθεριστές, τόσο Έλληνες όσο και ξένους, κυρίως από Γερμανία και Ιταλία. Εκτός από το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, η παραλία προσφέρει και έντονη νυχτερινή ζωή. Και δεν είναι λοιπόν και άτυπος ο χαρακτηρισμός της ως η Μύκονος της Πελοποννήσου.

Η Μύκονος της Πελοποννήσου: Φθηνές τιμές, θάλασσες-λάδι, πας με 40€ βενζίνη & κάνεις τις διακοπές της ζωής σου

Παράλληλα είναι και ένας χειμερινός προορισμός και έτσι η Κουρούτα έχει τις προοπτικές να αποκτήσει αίγλη παρόμοια με αυτή του αγαπημένου νησιού της Μυκόνου και αντιλαμβάνεται κανείς ότι κινείται σταθερά προς αυτήν την κατεύθυνση. Το χειμώνα στην Κουρούτα δεν θα συναντήσετε πάνω από εκατό οικογένειες, κάτι που φαίνεται αδιανόητο τον Αύγουστο, όταν η περιοχή είναι γεμάτη από τουρίστες. Μεζεδοπωλεία και καλόγουστα μπαράκια στον πεζόδρομο, ένα μεγάλο λούνα παρκ, ιππικός όμιλος είναι μερικά από τα αγαπημένα στέκια των επισκεπτών της Κουρούτας. Ακριβώς δίπλα της θα βρείτε το Παλούκι, ένα γραφικό λιμανάκι με ένα γνωστό κάμπινγκ. Σε απόσταση μόλις 20 χιλιομέτρων βρίσκεται ο Πύργος.

https://youtu.be/rAIdA4HVLIc

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Η Μύκονος της Πελοποννήσου: Φθηνές τιμές, θάλασσες-λάδι, πας με 40€ βενζίνη & κάνεις τις διακοπές της ζωής σου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ