αλίκη-κατσαβού-ποιος-θα-μου-τραβήξει-151794

Αλίκη Κατσαβού: «Ποιος θα μου τραβήξει το ενδιαφέρον όταν έχει περάσει από τη ζωή μου ένας Βουτσάς;»

Ανάγνωση: 1'

Η Αλίκη Κατσαβού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και τον Βαγγέλη Καράλη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον Κώστα Βουτσά, τον γιο τους, Φοίβο, ενώ τόνισε πως δεν μπορεί να διαθέσει χρόνο σε μια νέα σχέση.

Αλίκη Κατσαβού: Όσα ανέφερε

«Τα γενέθλια του Κώστα ήταν 31 Δεκεμβρίου και τα κάναμε πάντα και με βασιλόπιτα και με τούρτα, σβήναμε κεράκια. Ο Κώστας αγαπούσε τις γιορτές, τους άρεσε να έχει μια όμορφη ζωή και να ομορφαίνει τη ζωή των άλλων.

Όταν έφυγε από τη ζωή, ήρθε και η πανδημία, ζωές μας σκοτείνιασαν. Άφησα τον Φοίβο να ζήσει το πένθος με τον δικό του παιδικό τρόπο και να μην του φορτώσω τη δική μου θλίψη. Έχω λάβει πολλά δώρα από τον Κώστα, δώρα αγάπης, λουλούδια, ρούχα…

Ο Φοίβος δεν θέλει να βλέπει ταινίες του Κώστα, γιατί στεναχωριέται. Εγώ βλέπω λίγο κρυφά. Έχει πολλές αναμνήσεις από τον πατέρα του.

Ο Φοίβος δεν θέλει να βγάλουμε το γραφείο του Κώστα, γιατί του θυμίζει τα πρώτα χρόνια μαζί του. Είναι βαρύ το όνομα που κουβαλάει, δεν θέλει να τον συγκρίνουν με τον μπαμπά του», είπε η Αλίκη Κατσαβού.

Η Αλίκη Κατσαβού είπε επίσης: «Δεν μπορώ να διαθέσω χρόνο σε μια νέα σχέση. Ποιος θα είναι αυτός που θα μου τραβήξει το ενδιαφέρον όταν έχει περάσει από τη ζωή μου ο Κώστας;».

Δείτε το βίντεο

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

4 χρόνια μετά τον θάνατο του Βουτσά: Στιγμές ευτυχίας για την Αλίκη και τον Φοίβο, καλωσόρισαν τον νέο μέλος της οικογένειας

Τραγικές ώρες για την Αλίκη Κατσαβού: Τι έκαναν άγνωστοι στον τάφο του αείμνηστου Κώστα Βουτσά

Εξομολογείται η Αλίκη Κατσαβού: «Δεν διάλεγα σωστούς συντρόφους. Κανείς δεν ήθελε να με κάνει μητέρα πριν από τον Κώστα Βουτσά»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ