είχα-χάσει-αρκετά-κιλά-από-στεναχώρι-149916

«Είχα χάσει αρκετά κιλά από στεναχώρια» Ραγίζει καρδίες η Μαρία Λουΐζα Βούρου σε σπάνια εξομολόγηση για το τεστ πατρότητας

Ανάγνωση: 2'

Η Μαρία Λουΐζα Βούρου, μίλησε ανοιχτά για τις “μάχες” που έχει δώσει στην ζωή της, το τεστ πατρότητας και τις φήμες που την θέλουν να έχει χωρίσει με τον σύζυγο της.

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη, ανέφερε: «Έχει υπάρξει στη ζωή μου περίοδος που είχα χάσει αρκετά κιλά από στεναχώρια. Αλλά ήταν για ένα συγκεκριμένο διάστημα και μετά επανήλθα. Είχα κάποια οικογενειακά θέματα, τα οποία με είχαν στρεσάρει. Όταν αγχώνομαι ή όταν είμαι στεναχωρημένη δεν θέλω να φάω. Μου γίνεται το στομάχι κόμπος. Δεν δέχονται bullying μόνο όσοι έχουν παραπάνω κιλά, δέχονται και οι αδύνατοι».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Η εξομολόγηση της Μαρίας Βούρου:

«Πριν τρία χρόνια ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα. Έχασα τον πατριό που με μεγάλωσε. Εκείνος μου έδωσε τις αρχές και τις αξίες μου. Ήταν πολύ δύσκολα, γιατί ήταν πολύ ξαφνικό. Ήταν μεγάλο στήριγμα και ο μόνος που με καταλάβαινε γενικότερα. Όταν βγήκε το τεστ DNA με τον μπαμπά μου, έπαθα σοκ. Ήταν δύσκολο να βλέπεις τη ζωή σου να παίζει στα κανάλια, ενώ δεν είσαι σε αυτό τον χώρο. Το να βλέπω στην τηλεόραση τη ζωή μου όλη να προβάλλεται και να ακούω και απόψεις, που πολλές ήταν κακές άνευ λόγου, προς τη μητέρα μου κυρίως. Δεν μου άρεσε, με ζόριζε να σχολιάζουν τη ζωή μου ενώ δεν με ξέρουν», ανέφερε η Μαρία Λουΐζα Βούρου.

Όσον αφορά για τις φήμες χωρισμού από τον σύζυγό της, η Μαρία Λουΐζα Βούρου είπε: «Δεν έχω απαντήσει γιατί δεν έχω μια σαφή απάντηση να δώσω. Όταν υπάρχουν κάποια θέματα και προσπαθείς να τα λύσεις εσωτερικά τι να πω; Υπάρχει ηρεμία και είναι όλα καλά στην προσωπική ζωή μου».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ