ο-αλέξης-τσίπρας-στο-first-dates-χαμός-στο-twitter-μ-149817

Ο “Αλέξης Τσίπρας” στο first dates: Χαμός στο twitter με το νεαρό σωσία του, οι έξυπνες ατάκες και το αποτέλεσμα του ραντεβού

Ανάγνωση: 1'

Νέα εμφάνιση στο first dates για νεαρό ο οποίος έκανε εντύπωση με την ευχή που είχε και πραγματοποιήθηκε!

Πιο συγκεκριμένα, ο Γεράσιμος τους κούφανε όλους με την ευχή που έκανε, μια ειδική παραγγελία στο First Dates, και η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε!

Η Έλενα, μια κοπέλα που συμμετείχε στον περσινό κύκλο, του έκανε εξαιρετική εντύπωση και ζήτησε να βγει μαζί της ραντεβού:

Ο πρώην παρτενέρ της ήταν εξαιρετικά αγενής στο ραντεβού τους, με αποτέλεσμα να τελειώσει η γνωριμία τους άμεσα και χωρίς περιστροφές.

Δείτε τις αναρτήσεις παρακάτω:

«Ήσουν η μόνη που συγκράτησα από την περσινή σεζόν» της είπε ο Γεράσιμος μόλις την είδε ενώ κι εκείνη δεν έκρυψε την ικανοποίησή της βλέποντάς τον.

Ο Γεράσιμος προσπάθησε να το παίξει περπατημένος όμως δεν έπεισε το X και αμέσως έκαναν εικόνα την πληθωρική Έλενα να του διδάσκει τι θα πει… έρωτας!

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

First Dates: Πήγαν ραντεβού το πρώτο ΛΟΑΤΚΙ ζευγάρι αλλά “φλέρταρε” τη Ζενεβιέβ, «Είσαι ωραία γυναίκα, με το βλέμμα σου με»

«Ρωσίδες, Ουκρανέζες, δεν άφησα φυλή που δεν έχω πάει»: O 64χρονος “γαμπρός του First Dates που ξεπέρασε και τον Σπαλιάρα

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά: Παίκτης του First Dates πήγε στα 101 του να βρει την μεγάλη αγάπη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ