ήθελα-πάντα-να-είμαι-καλοπληρωμένη-149849

«Ήθελα πάντα να είμαι καλοπληρωμένη»: Εξομολόγηση καρδιάς από τη Σοφία Μουτίδου-οι δηλώσεις που συγκίνησαν

Ανάγνωση: 3'

Η Σοφία Μουτίδου έχει αγαπηθεί ως ηθοποιός αλλά και ειδικά μετά το κανάλι της στο youtube έχει όλους και περισσότερους υποστηρικτές για τις απόψεις της.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός, μεταμορφωμένη σε μία drag queen, μίλησε για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός και την αντίδραση του πατέρα της όταν το έμαθε, για τα χρήματα που έχει πάρει για τον ρόλο στους «Στάβλους», για τη μητρότητα και την επιλόχειο κατάθλιψη, αλλά και το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου:

«Έλεγα τα ποιήματα στο σχολείο, συμμετείχα σε θεατρικά και έτσι εμπεδώθηκε μέσα μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Το είπα στον πατέρα μου και μου είπε το κλασικό “που@@άνα δε θα γίνεις”», είπε αρχικά η ίδια για το πώς γεννήθηκε η ιδέα μέσα της να κάνει αυτό το επάγγελμα.

«Ποτέ εμένα προσωπικά δε με ενδιέφερε η ποσότητα, ο μεγάλος ρόλος. Ήθελα πάντοτε να είμαι πολύ καλοπληρωμένη. Και δεν αναφέρομαι στους “Στάβλους”, γιατί θα γελάσουμε. Θέλετε να σας πω πόσα έπαιρνα; Έπαιρνα 100 ευρώ το επεισόδιο», παραδέχθηκε στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Δεν ήθελα να γίνω μαμά, δεν είχα τέτοιο σχέδιο, γι’ αυτό και άργησα. Έγινα στα 36 μισό. Είναι μονογονεϊκή οικογένεια. Η επιλόχειος κατάθλιψη μού κράτησε 40 μέρες, που δεν έτρωγα για δύο μήνες και ήμουν πολύ θλιμμένη και λυπημένη, δεν ήξερα αν είμαι πολύ καλή μαμά. Όλα αυτά τα πέρασα», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο.

Μιλάει έξω από τα δόντια η Σοφία Μουτίδου και για το fat shaming:

Όσον αφορά το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, δήλωσε: «Είναι τόσο εμπλεκόμενα πλέον τα πράγματα στη straight, πυρηνική οικογένεια, που όταν έρχεται ένα γκέι ζευγάρι και λέει ότι θέλει να γίνουν γονείς, ο άλλος δεν μπορεί να το αντέξει. Εδώ δεν αντέχει τη διαφορετικότητα να βλέπει μία γυναίκα μόνη να μεγαλώνει ένα παιδί…», και τόνισε πως απόρησε και αισθάνθηκε περίεργα που έμειναν εκτός νομοσχεδίου οι τρανς.

«Το fat shaming το ένιωσα και το νιώθω, τον εφησυχασμό του απέναντι με το δικό μου πάχος, πόσο ησυχάζει η δική του ζωή εφόσον έχω ένα ελάττωμα εξωτερικό, κατά τη γνώμη του», ανέφερε έπειτα και κατέληξε για την ομοφοβική επίθεση στην Θεσσαλονίκη πριν από κάποιους μήνες:

«Στις ομοφοβικές και τρανσφοβικές επιθέσεις από εφήβους δεν κατηγορώ τα παιδιά. Είναι ξεκάθαρα πού μεγαλώνεις. Δεν μπορεί να μεγαλώνεις σε ένα πιο εναρμονισμένο περιβάλλον κι εσύ ξαφνικά να βγαίνεις και να πετάς πέτρες. Κάτι συμβαίνει, υπάρχει κάποιο δικό σου άλυτο πρόβλημα, που έχει μαραζώσει την ψυχή σου και σου βγάζει οργή, μια επιθετικότητα…».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Σοφία Μουτίδου: «Αποφάσισα να μην βαφτίσω ποτέ την κόρη μου και αυτός είναι ο λόγος»

Σοφία Μουτίδου: «H Τζένιφερ Άνιστον είναι πολύ άσχημη, μου θυμίζει μαϊμού σε ζωολογικό κήπο ή γέρο παππού»

Σοκάρει η Σοφία Μουτίδου: «Πνίγομαι, κλαίω και νομίζω ότι πεθαίνω, νιώθω ότι κάποιος με σπρώχνει σε γκρεμό»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ