αποκάλυψε-η-ναταλία-λιονάκη-δεν-ακολ-69908

Αποκάλυψε η Ναταλία Λιονάκη: «Δεν ακολούθησα το μοναχισμό από κατάθλιψη,αλλά γιατί πλημμύριζα από Χαρά και Φως»

Ανάγνωση: 2'

Η Ναταλία Λιονάκη είναι μια γνωστή ταλαντούχα ηθοποιός που αποφάσισε κάτι αναπάντεχο. Αποφάσισε να παρατήσει τα εγκόσμια και να στραφεί προς τον μοναχισμό. Αυτή η είδηση συγκλόνισε πολλούς στο άκουσμά της.

Ναταλία Λιονάκη: Λίγα λόγια

Η Ναταλία Λιονάκη γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου 1977 στην Αθήνα και κατάγεται από την Κρήτη. Φοίτησε στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών και ήταν το 1996 όταν αποφάσισε να γίνει ηθοποιός. Πέρασε με επιτυχία στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και αποφοίτησε το 2002. Στη διάρκεια των σπουδών της έλαβε μέρος σε πολλά διαφημιστικά σποτ, ενώ η πρώτη της δουλειά ως ηθοποιός ήρθε το 2002.

Ναταλία Λιονάκη: Η καριέρα της

Πρωταγωνίστησε ως Θάλεια Ιωάννου στις «Φιλοδοξίες», ενώ το 2005 έκανε το ρόλο της Μαίρης στο «Βέρα στο Δεξί». Το 2006 πρωταγωνίστησε ως Δανάη στο «Η ώρα η καλή», ενώ το 2007 στη «Ζωή ξανά». Συμμετείχε σε ένα επεισόδιο στις «Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα», ενώ το 2008 πρωταγωνίστησε ως Ελίνα στα «40 Κύματα».

Στον κινηματογράφο, συμμετείχε για πρώτη φορά το 1996 στην ταινία «Οι απόντες». Συμμετείχε σε δύο ακόμα ταινίες, στην «Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου» και στο «Deep End».

Η απόφαση η Ναταλία Λιονάκη να απαρνηθεί τα εγκόσμια και να γίνει μοναχή

Το 2009 αποφάσισε να γίνει μοναχή. Αρχικά μπήκε σε μοναστήρι στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης. Εκεί έμεινε για μισό χρόνο. Το 2010 επέστρεψε στην Αθήνα, καθώς η μητέρα της αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία της. Το 2012 επανήλθε στην αρχική της απόφαση να γίνει μοναχή. Στις 14 Αυγούστου 2017 έγινε επίσημα μοναχή και ακολούθησε τον πατέρα Απόστολο στην Κένυα, με το όνομα «Φεβρωνία».

Η ίδια σε συνέντευξή της στο παρελθόν έχει αναφέρει «Δεν ακολούθησα το δρόμο του Θεού από ερωτική απογοήτευση ούτε από κατάθλιψη. Τον ακολούθησα επειδή με πλημμύριζε από χαρά και φως ο Χριστός. Έχω πάντα τον Χριστό στο μυαλό μου και κάνω πάντα νοερή προσευχή. Δεν με θλίβει τίποτα μόνο νιώθω την χαρά που προσεύχομαι και προσπαθώ με την προσευχή να μην αποσπώ το νου μου».

Κλείνοντας, η Ναταλία Λιονάκη στις δηλώσεις της μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια. Ήταν μια απόφαση πολύ συνειδητή και φαίνεται να είναι ευτυχισμένη.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μην βρεθείτε σε ανοικτούς χώρους, μετά τις εννέα το βράδυ θα…: Καμπανάκι Τσατραφύλλια για τους κεραυνούς

“Από θαύμα σώθηκα” Γυναίκα η πιλότος που εγκατέλειψε το μαχητικό Mirage στην Τανάγρα

“Την «τρέμουν» οι Τούρκοι”: 30χρονη Γυναίκα η πιλότος που εγκατέλειψε το Mirage 2000-5 – Σώθηκα από θαύμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ