πάντα-στους-αγώνες-έφυγε-από-τη-ζωή-154647

“Πάντα στους αγώνες” Έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας τραγουδιστής

Ανάγνωση: 1'

Ο Σπύρος Μπιμπίλας γνωστοποίησε την είδηση του θανάτου του ηθοποιού και τραγουδιστή Κωστή Νομικού. Ο τελευταίος του ρόλος ήταν στις “Άγριες Μέλισσες”.

Μια θλιβερή είδηση γνωστοποίησε ο ηθοποιός και βουλευτής Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον λογαριασμό του στα social media το βράδυ της Παρασκευής (28/6).

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγραψε, ο ηθοποιός Κωστής Νομικός έφυγε από τη ζωή. Μάλιστα, ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε γνωστό ότι ο ηθοποιός βρέθηκε αναίσθητος στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας, τελευταία εμφάνιση του Κωστή Νομικού ήταν σε έναν μικρό αλλά χαρακτηριστικό ρόλο, στην σειρά του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες”.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Αναλυτικά γράφει πως: “Με μεγάλη θλίψη βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την αποχώρηση από την ζωή ενος αγαπημένου φίλου, εκλεκτού μέλους του ΤΑΣΕΗ, ευαίσθητου ανθρώπου και ωραίου τραγουδιστή. Βρέθηκε χθες δυστυχώς αναίσθητος σε δρόμο του κέντρου.. Ο Κωστής μας δεν είναι πια μαζί μας .. Κωστής Νομικός… Του άρεσε να φωτογραφίζεται με όλους τους ηθοποιούς, φοβερός θεατρόφιλος, δεν άφηνε παράσταση, αγωνιστής, πάντα στις πορείες και στις διαμαρτυρίες υπέρ των νέων ηθοποιών και η επιθυμία του ήταν να συμμετέχει σε παραστάσεις.. Η τελευταία του εμφάνιση ήταν σε ένα μικρό χαρακτηριστικό ρόλο στις ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ.. Καλό ταξίδι Κωστή μου…”.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ: Σκοτwθηκε πασίγνωστός ποδοσφαιριστής – Ο νεαρός γλίστρισε στο ντους

Τους «χώρισε» η ΔΕΗ: Ζευγάρι τσακώθηκε για το κλιματιστικό, μόλις είδε το λογαριασμό ο άντρας την έπιασε από το λαιμό

Όταν η Δέσποινα Βανδή «έβαλε στη θέση του» τον Νότη Σφακιανάκη: «Δε δίσταζε να πει τα «όχι» που επέβαλλε η ηθική της»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ