όλο-το-ίντερνετ-δακρύζει-από-χαρά-για-τ-156972

Όλο το ίντερνετ δακρύζει από χαρά για τον Δημήτρη Κόκοτα! Έγινε το θαύμα, κλαίνε από συγκίνηση

Ανάγνωση: 2'

Νέες εξελίξεις για την υγεία του τραγουδιστή μετέφερε η εκπομπή Super Κατερίνα, λίγο πριν το φινάλε της για τη φετινή σεζόν. Ζωντανά μέσω skype εμφανίστηκε η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος ΕΙΝΑΝ αποκαλύπτοντας τι συμβαίνει στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται.

Παράλληλα μίλησε και η αδερφή του τραγουδιστή, Έλλη Κόκοτα, αναφέροντας πως παραμένει στην μονάδα αυξημένης φροντίδας.

Οι εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

«Θα παραμείνει για αρκετό καιρό στο νοσοκομείο. Αναμένουμε και ευχόμαστε να πάει καλύτερα. Αυτό τίποτα άλλο. Θα μας ενημερώσουν οι γιατροί πότε θα βγει. Παραμένει στην μονάδα αυξημένης φροντίδας. Η ανιψιά μου λέει να είναι καλά και περιμένει τον μπαμπά της», είπε η Έλλη Κόκοτα.

«Αυτή τη στιγμή η κατάστασή του είναι σταθερή. Από την αρχή είχε κάποιες επιπλοκές τις οποίες παλεύει μαζί με την ιατρική ομάδα. Είναι στην ΜΑΦ και η οικογένειά του τον βλέπει πολύ περισσότερο τώρα και αυτό είναι καλό. Ο Δημήτρης Κόκοτας θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη του, χρειάζεται χρόνος ακόμα αρκετός και επιμένω. θα το παλέψει με τους γιατρούς του και εύχομαι να πάει κάποια στιγμή στο σπίτι του μαζί με την οικογένειά του. Πιστεύω από Σεπτέμβρη τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα», μετέφερε η Ματίνα Παγώνη.

Να σημειώσουμε πως όπως έχει αποκαλύψει η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, έχει πει για τις επιπλοκές στην υγεία του: «Οι επιπλοκές είναι ίδιες από την αρχή στον εγκέφαλο και την όραση. Δεν κοροϊδέψαμε από την αρχή το είπαμε. Θέλει χρόνο. Δεν μπορεί να πάει στο κέντρο αποκατάστασης. Δεν είναι ακόμα για να πάει στο κέντρο αποκατάστασης. Θα περάσουν κάποιοι μήνες και θα πάει μετά».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Η δραματική έκκληση της οικογένειας του Δημήτρη Κόκοτα μετά τα νεότερα για την υγεία του: «Η κόρη του ρωτάει για τον μπαμπά της»

Μαθεύτηκαν τώρα τα δυσάρεστα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Πολύ δυσάρεστη εξέλιξη με τον Δημήτρη Κόκοτα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ