σπαραγμός-στο-νησί-τέλος-στη-ζωη-του-έδ-156877

Σπαραγμός στο νησί: Τέλος στη ζωη του έδωσε πασίγνωστος επιχειρηματίας – Ήταν ιδιοκτήτης ξενοδοχείων

Ανάγνωση: 2'

Φολέγανδρος: Αυτοκτόνησε κορυφαίος επιχειρηματίας του νησιού, είχε τρεις ξενοδοχειακές μονάδες στο νησί – Αυτοπυροβολήθηκε στο γραφείο του

Θρήνος: Τέλος στη ζωη του έδωσε πασίγνωστος επιχειρηματίας

Τα αίτια που οδήγησαν τον ξενοδόχο σε αυτή την πράξη φαίνεται να σχετίζονται με τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Φολέγανδρο καθώς χθες το απόγευμα έγινε γνωστός ο θάνατος ενός γνωστού ξενοδόχου του νησιού. Ο άνδρας, που διέθετε τρία ξενοδοχεία στη Φολέγανδρο, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του μέσα στο γραφείο του σε ένα από τα ξενοδοχεία του.

Ήταν ο κορυφαίος ξενοδόχος του νησιού και ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου ξενοδοχείου της Φολεγάνδρου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, ο ξενοδόχος κλείστηκε στο γραφείο του, έστρεψε το όπλο προς τον εαυτό του και πάτησε τη σκανδάλη. Το τραγικό γεγονός ανακάλυψαν συνεργάτες του, οι οποίοι, ακούγοντας τον κρότο από τον πυροβολισμό και ανησυχώντας για την απουσία του, προσπάθησαν να τον βρουν και τελικά τον εντόπισαν νεκρό.

Τα αίτια που οδήγησαν τον ξενοδόχο σε αυτή την απονενοημένη πράξη φαίνεται να σχετίζονται με τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα. Οι επιχειρηματικές του κινήσεις και τα ανοίγματα στις επιχειρήσεις του είχαν δημιουργήσει σημαντική οικονομική πίεση, από την οποία φαίνεται να μην μπορούσε να αντεπεξέλθει.

Η είδηση της αυτοκτονίας έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη στην τοπική κοινωνία της Φολεγάνδρου. Οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες του νησιού δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο άνθρωπος που γνώριζαν και εκτιμούσαν οδηγήθηκε σε αυτή την τραγική απόφαση. Ο ξενοδόχος ήταν γνωστός για την προσφορά του στον τουρισμό του νησιού και τη συμβολή του στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος, ενώ η οικογένεια του θύματος βρίσκεται σε βαθιά θλίψη, προσπαθώντας να διαχειριστεί την απώλεια.

Η τοπική κοινότητα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στέκεται δίπλα τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Τραγωδία: Νεκρός πατέρας δύο παιδιών από πυροβολισμό

«Παντρεύτηκα μια απελπισμένη γυναίκα 17 χρόνια μεγαλύτερή μου για να της «φάω» τα λεφτά. Στα 30 μου έχω περιουσία»

Συγκίνηση: Σκυλάκος περιμένει έξω από το Νοσοκομείο Τρικάλων τον άνθρωπό του που έχει πεθάνει

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ