σοκαριστικό-βίντεο-κάνει-το-γύρο-το-151597

Σοκαριστικό βίντεο – Κάνει το γύρο του Ίντερνετ: Η στιγμή που τα τεράστια κύματα «καταπίνουν» 20χρονη, την ψάχνουν ακόμη

Ανάγνωση: 1'

Η τραγική στιγμή καταγράφηκε σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε παγκοσμίως, όταν μια 20χρονη κοπέλα παρασύρθηκε από τα ανεμοδαρμένα κύματα σε παραλία στο Σότσι της Ρωσίας.

Σοκαριστικό βίντεο: Κάνει το γύρο του Ίντερνετ

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης, το περιστατικό συνέβη στις 16 Ιουνίου και η νεαρή γυναίκα παραμένει αγνοούμενη μέχρι σήμερα. Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται η κοπέλα στην παραλία μαζί με έναν νεαρό άνδρα, ενώ τα κύματα ξαφνικά τους ανασύρουν από την ακροθαλασσιά, με τον άνδρα να καταφέρνει να την βγάλει από το νερό μετά από μια πρώτη σύγκρουση.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

Ένα δεύτερο κύμα, ωστόσο, τους πλησίασε εκ νέου, με αποτέλεσμα ο νεαρός να βρεθεί πιο κοντά στην ακτή ενώ η κοπέλα παρασύρθηκε από τη θάλασσα και να εξαφανιστεί. Παρά τις έντονες προσπάθειες των διασωστών της περιοχής για τρεις συνεχόμενες ημέρες, δεν έχει εντοπιστεί κάποιο ίχνος της.

Οι επίσημες αρχές και οργανισμοί έχουν ενεργοποιηθεί, όμως η ανεύρεση της 20χρονης παραμένει αβέβαιη, παρά τις προσπάθειες των εμπλεκομένων αρχών να διερευνήσουν την υπόθεση.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Τραγωδία: Νεκρός πατέρας δύο παιδιών από πυροβολισμό

«Παντρεύτηκα μια απελπισμένη γυναίκα 17 χρόνια μεγαλύτερή μου για να της «φάω» τα λεφτά. Στα 30 μου έχω περιουσία»

Συγκίνηση: Σκυλάκος περιμένει έξω από το Νοσοκομείο Τρικάλων τον άνθρωπό του που έχει πεθάνει

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ