δυστυχώς-το-επιβεβαίωσε-ο-πρίγκιπας-ο-119040

Δυστυχώς το επιβεβαίωσε ο Πρίγκιπας Ουίλιαμς για την Κέιτ Μίντλετον: «Η σύζυγός μου είναι βαριά άρρωστη και…»

Ανάγνωση: 2'

Παρότι το ταξίδι του Χάρι στο Λονδίνο προκάλεσε αναφορές σε συμφιλίωση μεταξύ των αδερφών, δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη ούτε πρόκειται να συμβεί στο μέλλον.

Σύμφωνα με την Kate Mansey, συντάκτρια των Times, η απουσία συνάντησης του Χάρι με τον αδελφό του και την Κέιτ Μίντλετον επιβεβαιώνει την τεταμένη κατάσταση στην οικογένεια.

Η ενημέρωση για την υγεία της

“Αν δεν μπορούν να είναι μαζί σε μια κρίση όπως αυτή, η οποία όπως φαίνεται θα κρατήσει πολύ, φαίνεται ότι δεν υπάρχει ελπίδα να ξεπεραστεί η κακή σχέση ανάμεσα στα δύο αδέλφια καθώς έχουν γίνει πολλά στο παρελθόν με το βιβλίο του Χάρι, τη συνέντευξη στην Οπρα, το ντοκιμαντέρ στο Netflix” τόνισε η ίδια και στη συνέχεια ανέφερε ότι ο Ουίλιαμ έχει μια πολύ άρρωστη σύζυγο που αναρρώνει από μεγάλη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και δεν έχει καμία διάθεση να κάνει πίσω στο θέμα του αδελφού του.

Ο Ουίλιαμ σκέφτεται, “η σύζυγός μου είναι βαριά άρρωστη, εγώ έχω αναλάβει πολλά βάρη, εσύ έφυγες και δεν σε χρειάζομαι πια στη ζωή μου”. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι πλέον, ο διάδοχος του θρόνου είναι ο επικεφαλής του παλατιού, αφού ο πατέρας του έχει αποσυρθεί επί αορίστου. Αν και το παλάτι κρατάει σφραγισμένα τα χείλη του, οι πληροφορίες που διαρρέουν αναφέρουν ότι ο Ουίλιαμ να είναι εξοργισμένος με τον αδελφό του. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τους βασιλικούς ειδικούς, πρόκειται να γίνουν πολλές ανακατατάξεις πίσω από τις κλειστές πόρτες της βασιλικής οικογένειας, ενώ ο μονάρχης και η Κέιτ Μίντλετον παραμένουν εκτός σε αναρρωτική άδεια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ