σάλος-στην-πολιτική-η-ξανθιά-καλλονή-π-111357

Σάλος στην πολιτική: Η ξανθιά καλλονή παρουσιάστρια στο πλευρό του Βασίλη Λεβέντη

Ανάγνωση: 3'

Τις καλύτερες εντυπώσεις έχει προκαλέσει μια από τις υποψήφιες της Ένωσης Κεντρώων και του Βασίλη Λεβέντη για τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Μία από τις υποψήφιες στα ψηφοδέλτια, λοιπόν, είναι η Κόμισσα Κοντογιάννη, όπως ενημέρωσε η ίδια με ανάρτησή της στα social media.

Κόμισσα Κοντογιάννη:Κατεβαίνει υποψήφια με τον Βασίλη Λεβέντη

Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της μέσω Instagram γράφοντας: «Υποψήφια με την Ένωση Κεντρώων στο Β3´ Αθηνών Νότιος Τομέας», με τους διαδικτυακούς της φίλους να εύχονται καλή επιτυχία για τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη.

Δεν είναι εξάλλου και η πρώτη φορά που η Κόμισσα Κοντογιάννη κατεβαίνει στις εκλογές, καθώς ήταν υποψήφια και το 2019 με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Komissa Kontogianni II (@komissakontogianniii)

Ποια είναι η Κόμισσα Κοντογιάννη

Η παρουσιάστρια είναι σύζυγος του επιχειρηματία Παναγιώτη Γλάστρα και μητέρα δύο παιδιών.

Συνεργάστηκε με το High TV και έχει πάρει συνεντεύξεις από δεκάδες πολιτικούς, οι οποίοι είχαν βρεθεί στην εκπομπή της, «Komissa by night».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Komissa Kontogianni II (@komissakontogianniii)

Η Κόμισσα Κοντογιάννη μιλά αρκετά καλά Γαλλικά, ενώ έχει ασχοληθεί και με το πιάνο. Ακολούθησε η ενασχόλησή της με το τραγούδι το οποίο και αποφάσισε να βάλει σε δεύτερη μοίρα, δίνοντας προτεραιότητα στην οικογένειά της.

«Δεν έκανα ποτέ την προσπάθεια να ξεκινήσω να κάνω δικούς μου δίσκους και να προχωρήσω στο τραγούδι. Είχα ήδη ένα παιδί και ήθελα να δώσω προτεραιότητα στην οικογένειά μου. Είναι δύσκολο να συνδυάσεις μια καριέρα στο τραγούδι με την οικογένεια», είχε δηλώσει το 2018 η Κόμισσα Κοντογιάννη.

Η Κόμισσα Κοντογιάννη για τις σχέσεις της με τον Βασίλη Λεβέντη:

«Η απόφασή μου να στηρίξω με την παρουσία μου το ψηφοδέλτιο της Ένωσης Κεντρώων ήρθε κατόπιν ωρίμου σκέψεως. Ο κ. Λεβέντης είναι πραγματικά ένας λεβέντης της πολιτικής σκηνής: αυθεντικός, ειλικρινής, αποφασιστικός, δυναμικός, ένας καλός άνθρωπος που αγαπά τη χώρα του», είχε δηλώσει η Κόμισσα Κοντογιάννη το 2019.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ