λίτσα-πατέρα-μετά-από-12-χρόνια-αυτά-155348

Λίτσα Πατέρα: Μετά από 12 χρόνια… – Αυτά τα 3 ζώδια θα «βαρεθούν» να γεμίζουνε με χρήμα μέσα στο επόμενο 3μηνο

Ανάγνωση: 4'

Ας πάμε να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν από το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου

Ζωδία: Ποια 3 ζώδια θα ευνοηθούν από το τρίγωνο Αφροδίτης

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς, αγαπητοί Καρκίνοι, θα ευνοηθείτε στο έπακρο από αυτή την όψη, μιας και η Αφροδίτη κινείται στο δικό σας ζώδιο και θα σχηματίσει αυτό το βοηθητικό τρίγωνο με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων. Θα νιώσετε λοιπόν την ανάγκη να σταθεροποιήσετε τα κεκτημένα σας και να κάνετε κινήσεις που θα ανοίξουν νέα μονοπάτια μπροστά σας. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να υλοποιήσετε ένα πλάνο που είχατε καιρό στο μυαλό σας και να προχωρήσετε μπροστά με προσεκτικά σχεδιασμένα βήματα. Αυτές τις ημέρες θα δώσετε μεγάλη έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και θα δείτε με πιο ξεκάθαρη ματιά σε ποιους ανθρώπους αξίζει να επενδύσετε και τι αποφάσεις πρέπει να πάρετε προκειμένου να σταθεροποιήσετε μια κατάσταση. Πατάτε πολύ γερά στα πόδια σας τώρα, πιστεύετε στον εαυτό σας και επιθυμείτε σχέσεις με ανθρώπους που σας προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά. Δεν θα διστάσετε λοιπόν να βάλετε τα όρια σας και να διεκδικήσετε τα θέλω σας με αποφασιστικότητα. Ο στόχος σας είναι να εξελιχθείτε και να μη μένετε στάσιμοι σε μια κατάσταση που είναι μετέωρη. Εάν ξεκινήσετε τώρα μια σχέση ή μια νέα επαγγελματική συνεργασία, θα έχει τις καλύτερες προοπτικές για να εξελιχθείτε σε κάτι σταθερό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που πραγματοποιείται στις 03/07 είναι μια πολύ θετική όψη για εσάς που θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξελιχθείτε και να πάρετε αποφάσεις οι οποίες θα έχουν πολύ ισχυρό αντίκτυπο στην πορεία και την εξέλιξη σας. Είναι πιθανό να συναντήσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα και τις ικανότητες σας ή να μπείτε σε μια νέα συνεργασία η οποία θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε σε αυτό που κάνετε. Θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα, θα πατήσετε γερά στα πόδια σας και θα υπερνικήσετε εμπόδια που σας κρατούσαν στάσιμους. Μπορεί επίσης να έχετε θετικές εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με σπουδές, εξωτερικό ή νομικά ζητήματα. Σε ό,τι αφορά τα ερωτικά, μια νέα ιστορία που θα ξεκινήσει τώρα μπορεί να εξελιχθεί σε μια μακροχρόνια δέσμευση, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο μεγάλο βήμα. Εάν το προηγούμενο διάστημα είχατε απομακρυνθεί από τον ερωτικό σας σύντροφο, αυτή η όψη θα σας βοηθήσει να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις στα προβλήματα και να οραματιστείτε το μέλλον από κοινού.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο από το δικό σας ζώδιο είναι μια όψη η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα πολύ σημαντικό ξεκαθάρισμα στην ερωτική σας ζωή. Θα συνειδητοποιήσετε σε ποια άτομα αξίζει να επενδύσετε και ποιες γνωριμίες έχουν τις βάσεις να εξελιχθούν σε κάτι πιο ουσιαστικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν επιθυμείτε αβέβαιες καταστάσεις και θα απομακρυνθείτε από ανθρώπους που δεν είναι ξεκάθαροι και σας δημιουργούν σύγχυση και ανασφάλεια. Αντιθέτως, θα επιδιώξετε να έρθετε πιο κοντά σε άτομα που μπορείτε να στηριχτείτε επάνω τους και ξέρετε ότι μπορείτε να κάνετε όνειρα και σχέδια μαζί τους. Αυτό το τρίγωνο θα σας χαρίσει περισσότερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση και δεν θα διστάσετε να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας με σθένος και αποφασιστικότητα. Εάν το προηγούμενο διάστημα είχατε απομακρυνθεί ή ψυχρανθεί με τον-ην αγαπημένο-η σας, τώρα θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά του-ης και να κάνετε έναν εποικοδομητικό διάλογο ώστε να βρείτε ουσιαστικές λύσεις. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, είναι σημαντικό να δείξετε ότι ξέρετε τι θέλετε και να μην είστε έρμαια των διαθέσεων των άλλων. Εάν το καταφέρετε αυτό, θα χτίσετε σχέσεις σεβασμού και ισότητας.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Πιάνουν το «Τζόκερ» μέχρι τις αρχές Αυγούστου: Τα 3 ζώδια που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους

Όλα τα λεφτά πάνω σε 3 ζώδια – Αλλάζουν όλα με τη Σελήνη στον Σκορπιό 14-17 Ιουλίου

Θα γίνει αυτό που δεν περιμένουν: 3 ζώδια θα έχουν απρόσμενη τύχη μέχρι το τέλος του Ιουλίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ