πάρτε-λαχείο-παίξτε-τζόκερ-αυτά-είναι-153610

Πάρτε λαχείο, παίξτε τζόκερ: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που αλλάζει η τύχη τους από 27 Ιουνίου, θα γίνουν πλούσια

Ανάγνωση: 4'

Τρία ζώδια θα έχουν μία ήρεμη εβδομάδα, με την Τετάρτη και την Πέμπτη να είναι οι πιο ευνοϊκές μέρες, μετά την Πανσέληνο της Φράουλας και την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο.

Τα τρία ζώδια που θα ευνοηθούν την τρέχουσα εβδομάδα

Ταύρος

Με τον Άρη να παραμένει στο ζώδιό σας γίνεστε πιο τολμηρές και διεκδικητικές. Ταυτόχρονα δέχεστε υποστήριξη και έρχεστε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Νιώθετε την ανάγκη για κάτι καινούριο και ανεξερεύνητο και το Σαββατοκύριακο ευνοεί ταξίδια και γνωριμίες. Τα σχέδια που είχατε θέσει σε εφαρμογή από καιρό, τώρα γίνονται πραγματικότητα.

Οι προβλέψεις των τριών ζωδίων για την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου

Παρθένος

Μαθαίνετε νέα που θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε μπροστά. Αξιοποιήστε τις πληροφορίες που δέχεστε, χωρίς να εγκαταλείπετε. Οι μάχες που δίνονται εδώ και καιρό θα σας οδηγήσουν σε δικαίωση, ενώ οι εντάσεις στα προσωπικά μειώνονται. Τα καλύτερα έρχονται για εσάς, αρκεί να τα αφήσετε.

Ιχθύς

Μπορεί να ταλαιπωρηθήκατε λίγο αυτόν τον μήνα, αλλά το τέλος του σας αποζημιώνει. Η στιγμή για ξενοιασιά και χαλάρωση έφτασε. Η μεγαλύτερη εύνοια που δέχεστε αυτή την εβδομάδα είναι στα αισθηματικά, στην εξέλιξη δημιουργικών σχεδίων, στην αποκατάσταση της επικοινωνίας με τους αγαπημένους σας- όπου, δηλαδή, χρειάζεται να δώσετε προσοχή για βελτίωση.

Έχουν το χάρισμα της 6ης αίσθησης: Τρία ζώδια με αλάνθαστο ένστικτο, διαισθάνονται τα πάντα πριν συμβούν

Τα τρία ζώδια, που θα καταλάβουν ότι κάτι δεν πάει καλά πριν από οποιονδήποτε άλλο.

Είναι οι πρώτοι που θα καταλάβουν αν κάτι πάει στραβά, αλλά και οι πρώτοι που θα σου πουν αν κάποιος αξίζει να μείνει στη ζωή σου και θα αποδειχθούν σωστοί. Οι τρεις αυτοί εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου έχουν ένα μεγάλο σύμμαχο με το μέρος τους, το ένστικτο. Και εκτός από σπάνιες περιπτώσεις το δικό τους αποδεικνύεται αλάνθαστο.

Το κοινό σημείο και των τριών ζωδίων είναι ένα, το στοιχείο στο οποίο ανήκουν, το νερό. Και τα τρία ζώδια του νερού ζουν τη ζωή τους με γνώμονα το συναίσθημα. Είναι ευπροσάρμοστα σαν το νερό και μπορούν να διεισδύσουν εκεί όπου κανένα άλλο στοιχείο δεν μπορεί, ακόμα και στην ψυχή.

Καρκίνος

Τους λένε υπερευαίσθητους αλλά έχουν καλό λόγο να το κάνουν. Οι καρκίνοι είναι το πρώτο ζώδιο στο στοιχείο του νερού και έχουν όσο κανείς άλλος ανοιχτές τις κεραίες τους στο συναίσθημα. Οποιοσδήποτε κι αν τους πλησιάσει έχουν την ικανότητα να αναπτύξουν την ενσυναίσθησή τους και να καταλάβουν όλα όσα νιώθει. Γι’ αυτό και το ένστικτό τους είναι μάλλον αλάνθαστο αφού «διαβάζουν» τους ανθρώπους μοναδικά.

Σκορπιός

Είναι ξακουστοί για τις ικανότητές τους να μαντεύουν τις καταστάσεις, κυρίως τις στραβές, πριν καν αυτές εξελιχθούν. Ζώδιο που αρέσκεται στο να κινείται στα παρασκήνια και όχι στην πρώτη γραμμή, ο Σκορπιός μαζί με το ένστικτό του έχει ως σύμμαχο και τις πληροφορίες που συλλέγει εκεί για τους ανθρώπους γύρω του. Μην τον βλέπεις έτσι ήσυχο, ξέρει τα πάντα για τους πάντες. Το ένστικτό του λειτουργεί και τον προστατεύει από αχρείαστους δεσμούς και ανθρώπους. Αν είναι φίλος σου, θα το χρησιμοποιήσει και για εσένα και καλά θα κάνεις να τον εμπιστευτείς.

Ιχθύς

Τα ψαράκια του ζωδιακού είναι αφημένα στον συναισθηματικό, παραμυθένιο κόσμο τους. Ο πλανήτης Ποσειδώνας που είναι ο κυβερνήτης τους είναι επίσης ο κυβερνήτης των ονείρων, της φαντασίας και του υποσυνείδητου, οπότε δεν είναι περίεργο που οι Ιχθύες συναισθάνονται τα πάντα. Το θέμα με αυτούς ωστόσο είναι ότι όσο και να συναισθάνονται τα πάντα, αρνούνται να αποδεχθούν το ένστικτό τους όταν δεν τους οδηγεί εκεί που θα ήθελαν. Προτιμούν τον κόσμο της φαντασίας τους όπου όλα πάνε καλά πάντα.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Πιάνουν το «Τζόκερ» μέχρι τις αρχές Αυγούστου: Τα 3 ζώδια που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους

Όλα τα λεφτά πάνω σε 3 ζώδια – Αλλάζουν όλα με τη Σελήνη στον Σκορπιό 14-17 Ιουλίου

Θα γίνει αυτό που δεν περιμένουν: 3 ζώδια θα έχουν απρόσμενη τύχη μέχρι το τέλος του Ιουλίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ