καλαμάτα-έκλεψαν-χρυσά-δόντια-και-βαλ-155102

Καλαμάτα: Έκλεψαν χρυσά δόντια και βαλβίδα καρδιάς από σορό – Ξεσπά η κόρη της «Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, δεν φοβούνται ούτε τον Θεό»

Ανάγνωση: 2'

Η εκταφή της γυναίκας έγινε στις 14 Ιουνίου – Της είχαν κλέψει τα χρυσά δόντια και τη βαλβίδα που είχε στην καρδιά της

Καλαμάτα: Έκλεψαν χρυσά δόντια από σορό

Ξεσπά η κόρη της νεκρής γυναίκας που μπήκε στο στόχαστρο τυμβωρύχων στην Καλαμάτα, κλέβοντας τα χρυσά δόντια και τη βαλβίδα που είχε στην καρδιά της.

Η ίδια διαπίστωσε αυτό που είχε συμβεί κατά τη διαδικασία της εκταφής, πριν από λίγες μόνο μέρες. «Όταν ανοίχτηκε η πλάκα πλησίασα κοντά γιατί είπα στο παιδί που έκανε την εκταφή για τα χρυσά δόντια της μαμάς μου, τα οποία θα βρισκόντουσαν πάρα πολύ εύκολα. Μου λέει ”δυστυχώς δεν υπάρχουν χρυσά δόντια” και σηκώνει το κρανίο της μητέρας μου και μου το δείχνει και προς εκπλήξεώς μου βλέπω ότι έλειπε όλη η άνω γνάθος» είπε αρχικά στο Mega.

Βίντεο με όσα είπε η κόρη:

Και συνέχισε: «Πήρε τα οστά η κυρία η υπεύθυνη με την προοπτική να πάω να τα παραλαβώ, να μπουν στο κασελάκι. Πάω στις 28 του μήνα από τις 14 που έγινε η εκταφή, μετά από 14 ημέρες, και μου ανακοινώνει η κυρία αυτή ότι ”ξέρετε, χάθηκε η μεταλλική βαλβίδα της μητέρας σας”. Άλλο σοκ για εμένα πάλι».

«Δεν ήθελα να αφαιρεθούν κατά την ταφή της και ζήτησα από το γραφείο τελετών να μην τα αφαιρέσουν, ”θα τα παραλάβω εγώ κατά την εκταφή”. Το γραφείο τελετών μου επιβεβαίωσε και μο0υ απέδειξε ότι μέχρι και την ημέρα της ταφής, τα δόντια υπήρχαν στη μητέρα μου, τα είδα δηλαδή και εγώ και ο αδελφός μου. Το τι έγινε μετά δεν το γνωρίζουμε» πρόσθεσε.

Σχετικά με το ποιος μπορεί να το έκανε, είπε: «Είναι κλίκα μεγάλη. Πήγα κατευθείαν στην αστυνομία και έκανα καταγγελία περί αγνώστων και βεβήλωση τάφου. Αυτό έγινε την ημέρα της κηδείας γιατί όταν έμπαινε η πλάκα, εγώ δεν ένιωθα καλά και ζήτησα να φύγουμε και μας είπαν μετά αυτοί που έβαλαν την πλάκα ”πηγαίνετε εσείς κι θα την κλείσουμε εμείς την πλάκα”. Φύγαμε μετά, πριν καλά καλά σφραγιστεί» καταλήγοντας: «Βεβήλωση. Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν έχουν αυτοί οι άνθρωποι. Δεν φοβούνται κανέναν, ούτε τον Θεό, ούτε τίποτα».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Τους «χώρισε» η ΔΕΗ: Ζευγάρι τσακώθηκε για το κλιματιστικό, μόλις είδε το λογαριασμό ο άντρας την έπιασε από το λαιμό

Μητέρα που έχασε 2 παιδιά και σύζυγο στο Μάτι: «Να νιώθετε ευγνωμοσύνη για όσα έχετε»

Φωτιά τώρα στην Αττική – Γέμισε μαύρους καπνούς η περιοχή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ