η-δραματική-έκκληση-της-οικογένειας-τ-156217

Η δραματική έκκληση της οικογένειας του Δημήτρη Κόκοτα μετά τα νεότερα για την υγεία του: «Η κόρη του ρωτάει για τον μπαμπά της»

Ανάγνωση: 1'

Ο Δημήτρης Κόκοτας σταθερά δίνει τη μεγάλη μάχη για την υγεία του, ελπίζοντας πως θα καταφέρει, όσος καιρός κι αν χρειαστεί, να είναι ο μεγάλος νικητής, με την οικογένειά του να απευθύνει τη δική της έκκληση, ώστε να λάβει την καλύτερη δυνατή συμπαράσταση στο δικό της «Γολγοθά».

Ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται, ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για αρκετό καιρό, κάτι που επισημάνθηκε τις τελευταίες μέρες, με την αδελφή του, Έλλη, να αναφέρεται, μεταξύ άλλων και στην κόρη του Δημήτρη Κόκοτα, η οποία περιμένει να δει ξανά τον μπαμπά της.

Το σχόλιο της Έλλης Κόκοτα και η εκτίμηση για βελτίωση της κατάστασης του τραγουδιστή

«Θα παραμείνει για αρκετό καιρό ακόμη, οπότε θα περιμένουμε. Ευχόμαστε να πάει καλύτερα και θα μας ενημερώσουν οι γιατροί για το πότε θα μπορέσει να γυρίσει στο σπίτι. Πάμε καθημερινά στο νοσοκομείο και παραμένει στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Η ανιψιά μου περιμένει και ρωτά για τον μπαμπά της», ανέφερε σε δηλώσεις της η Έλλη Κόκοτα.

Από την πλευρά της, η Ματίνα Παγώνη πρόσθεσε πως «κανείς δεν ξέρει ακριβώς το πότε θα φύγει και θα πάει στο σπίτι του. Απλά από Σεπτέμβρη περιμένουμε μια βελτίωση της κατάστασης του Δημήτρη Κόκοτα».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Όλο το ίντερνετ δακρύζει από χαρά για τον Δημήτρη Κόκοτα! Έγινε το θαύμα, κλαίνε από συγκίνηση

Μαθεύτηκαν τώρα τα δυσάρεστα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Πολύ δυσάρεστη εξέλιξη με τον Δημήτρη Κόκοτα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ