απόστολος-γκλέτσος-καλόγρια-θα-την-κ-119282

Απόστολος Γκλέτσος: «Καλόγρια θα την κάνω την κόρη μου; Της αρέσουν τα αγόρια και πολύ καλά κάνει»

Ανάγνωση: 2'

Ο ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού και κάθισε στον καναπέ του «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για πολλά και διάφορα. Αναφέρθηκε στην μονάκριβή του κόρη, στην περίοδο της καραντίνας και σε διάφορα άλλα.

Όσα ανέφερε

«Περιμένεις τη σειρά σου. Είχα και τα υποκείμενα. Φοβάσαι για όλον τον κόσμο. Εμείς είχαμε γυρίσματα στην Κύπρο. Όλα τα πρωτόκολλα τα τηρούσαμε αλλά είσαι εκτεθειμένος. Εκτός γυρισμάτων ήμουν κλεισμένος στο σπίτι», ανέφερε ο ηθοποιός.

«Κατουριέμαι πάνω μου. Όχι απλά μου μοιάζει είναι σαν να την έκανα μόνος μου. Η μαμά της είναι μια πανέμορφη γυναίκα, μελαχρινή, σκούρα. Η κόρη μου έχει το καλύτερο που θα μπορούσε να έχει, τον χαρακτήρα της. Ευτυχώς δεν έχει τίποτα από μένα. Μου κάνει συνήθως κριτική όταν είμαι μαζί της που μου ξεφεύγει και περιαυτολογώ» είπε.

Όπως είπε ο Απόστολος Γκλέτσος συζητάει τα προσωπικά της κόρης του και χάρηκε όταν άκουσε για τη σχέση της. «Τι, θα την κάνω καλόγρια; Tης αρέσουν τα αγόρια και πολύ καλά κάνει. Και θα κλάψει και θα στεναχωρεθεί, και θα ερωτευτεί και θα φάει χυλόπιτα και θα δώσει χυλόπιτες. Αυτό που μου κάνει πολύ καλή εντύπωση είναι ότι έχει φίλους που είναι κολλητοί. Εμείς δεν ήμασταν έτσι κολλητοί. Μυστικό για τη φίλη της δεν παίρνεις. Τα παιδιά σήμερα τα παραδέχομαι, είναι πιο στρέιτ. Ας πούμε στο σχολείο δεν γλείφουν τους καθηγητές. Εμείς τους γλείφαμε. Εγώ ήμουν του 16 και έπαιρνα 18-19 από το γλείψιμο. Έγλειφα με πολύ ωραίο τρόπο» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ