κατάθεση-ψυχής-από-δήμητρα-παπαδήμα-119279

Κατάθεση ψυχής από Δήμητρα Παπαδήμα: «Όσα δεν πήρα από τους γονείς μου τα έδωσα στην κόρη μου»

Ανάγνωση: 1'

H Δήμητρα Παπαδήμα έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη σχέση της με την οικογένειά της, την κόρη της, αλλά και την παρουσία της σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Όσα ανέφερε

Η ηθοποιός μίλησε στο «Happy Day» κι αρχικά, δήλωσε: «Δεν είχα καμία σχέση με τους γονείς μου. Η κόρη μου έχει τους τέλειους γονείς. Αισθανόμουν ανίκανη να γίνω μητέρα με όλα αυτά που είχα περάσει. Όσα δεν πήρα, της τα έδωσα, σε σημείο που την πνίγω».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές εκπομπές. «Οι δήθεν σοβαρές εκπομπές δεν με καλούν, ειδικά στα ζωντανά, γιατί είναι γλειφτρόνια», τόνισε η ηθοποιός.

Επιπλέον, αποκάλυψε τη φράση που της είχε πει ένας ταξιτζής. «Ένας ταξιτζής μου είχε πει κάποτε “έτσι όπως μιλάς πώς δεν σε έχουν τυλίξει σε καμία κόλλα χαρτί μέχρι τώρα;”. Άκου τι μου είπε ο ταξιτζής», ανέφερε.

Τέλος, μίλησε για την εμφάνισή της. «Ήξερα ότι ήμουν όμορφη. Περπατούσα 17 χρονών στον δρόμο και τράκαραν τα αυτοκίνητα, έπεφταν από τις μοτοσικλέτες. Φοβόμουν να κυκλοφορήσω στον δρόμο και κουβαλούσα έναν σουγιά στην τσέπη μου», είπε κλείνοντας.

Δείτε το video

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ