κατερίνα-τοπάζη-το-bullying-στον-γιο-της-ο-γάμ-63444

Κατερίνα Τοπάζη: Το bullying στον γιο της, ο γάμος με τον Χρήστο Δάντη και ο ξαφνικός θάνατος της μητέρας της

Ανάγνωση: 6'

Κατερίνα Τοπάζη: Η αγαπημένη τραγουδίστρια μεσουράνησε στην ελληνική δισκογραφία τη δεκαετία του ’90. Εκτός από το γεγονός ότι έχει μια πολύ ωραία φωνή, η Κατερίνα Τοπάζη είναι ταυτόχρονα πολύ ωραία γυναίκα και παραμένει όσο ωριμάζει. Έχει υπάρξει παντρεμένη με τον επίσης τραγουδιστή Χρήστο Δάντη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει και ένα γιο. Ακόμα, η τραγουδίστρια κάποια στιγμή πήρε την απόφαση να φύγει μαζί με τον γιο της για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Κατερίνα Τοπάζη: Οι δύο γάμοι και το ενδεχόμενο για τρίτο

Η λαϊκή τραγουδίστρια έχει παντρευτεί δύο φορές. Ο πρώτος της γάμος ήταν με τον Χρήστο Δάντη, αλλά δεν πέτυχε. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1996 και μετά από επτά χρόνια πήρα διαζύγιο.

Όπως έχει πει και η ίδια σχετικά με : «Έγιναν λάθη και από τις δύο πλευρές. Η δουλειά αυτή είναι δύσκολη, να συνυπάρξεις στο ίδιο επάγγελμα με τον ίδιο άνθρωπο. Μοιραία κάποιες προστριβές θα συμβούν, δε χρειαζόταν τόσο πολύ συνεργασία, έπρεπε να είχαμε πιο αραιή συνεργασία, να τραγουδάμε και ξεχωριστά, εκεί πιστεύω έγινε το λάθος».

Ο δεύτερος γάμος ήτανμε επιχειρηματία στην Αμερική, αλλά δε θα έλεγε «όχι» σε έναν τρίτο: «Είμαι ρομαντική. Να το κάνουμε μέχρι να μας πετύχει!».

Kατερίνα Τοπάζη: Μία παραδοσιακή μαμά

Για τη σχέση της με τον γιο της Χριστόφορο έχει πει: “Είμαι πάρα πολύ μαμά και είμαι φιλική όχι ‘φίλη φίλη’. Πρέπει να υπάρχουν όρια. Ο γονιός πρέπει να είναι πάνω απ’ όλα γονιός. Είμαι παραδοσιακή σε όλα μου. Δεν μπορούμε να ξεπερνάμε τα όρια. Μιλάμε για τα προσωπικά μας αλλά μέχρι ενός σημείου”. Ο γιος των δύο τραγουδιστών έχει παίξει στην τηλεοπτική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, “Τατουάζ”.

Για την επιλογή του ονόματος του γιου της έχει αποκαλύψει: «Στις αρχές της σχέσης μας με τον πατέρα του Χριστόφορου ( σ.σ. Δάντης) είχαμε ένα αυτοκινητιστικό κι εγώ χτύπησα πολύ σοβαρά τότε και σώθηκα, ήταν ένα από τα θαύματα που έχω βιώσει στη ζωή μου. Έταξα στον Άγιο Χριστόφορο, που είναι ο προστάτης των οδηγών, να δώσω το όνομα του στο παιδί μου, αν είναι αγόρι. Έξι χρόνια μετά ήρθε στη ζωή μου ο γιος μου, το 2000 και δεν ξέχασα ποτέ το τάμα μου. Μάλιστα όταν στο υπερηχογράφημα δεν φαινόταν το φύλο του μωρού μέχρι τον τελευταίο μήνα, έλεγα ότι είναι αγόρι, ήμουν τόσο σίγουρη. Όταν τον είχα στην κοιλιά μου, μιλούσα σε αγόρι. Η πίστη μου είναι το πιο δυνατό μου σημείο».

Κατερίνα Τοπάζη: “Στην Αμερική ο γιος μου αντιμετώπισε bullying”

Εξαιτίας δυσκολιών που αντιμετώπισε εκείνη και ο γιος της, Χριστόφορος, δεν έμεινε πολλά χρόνια στην Αμερική. Συγκεκριμένα, η διαμονή της εκεί κράτησε μία πενταετία. Ο Χριστόφορος, ο γιος που έχει αποκτήσει με τον Χρήστο Δάντη, έπεσε θύμα bullying ενώ κι εκείνη όταν επέστρεψε στην Ελλάδα βρήκε κλειστές τις πόρτες.

Όπως έχει δηλώσει η ίδια: «Βρήκα μια μικρή δυσκολία ώστε να με αποδεχτεί ξανά ο χώρος, όταν επέστρεψα στην Ελλάδα. Στα χρόνια που έλειπα είχε γίνει μια τραγική αλλαγή, είχαν αλλάξει εντελώς οι χώροι διασκέδασης οπότε χάθηκα ώσπου να βρεθώ. Στην Αμερική ο γιος μου αντιμετώπισε bullying στο σχολείο επειδή ήταν Έλληνας. Ήταν μαγκάκος όμως γιατί το αντιμετώπισε μόνος του χωρίς να μου πει τίποτα, ήταν μόλις εννιά ετών»

Επίσης, έχει παραδεχθεί πως πως αδίκησε τον εαυτό της καλλιτεχνικά και πώς όταν ήταν στο top της καριέρας της αποφάσισε να αποχωρήσει για να αφιερωθεί στην οικογένειά, που έκανε μαζί με τον Χρήστο Δάντη.

Κατερίνα Τοπάζη: Η μεγαλύτερη απώλεια στη ζωή της

Η λαϊκή τραγουδίστρια έχει μιλήσει και για τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της: «Ο πατέρας μου είναι στη Θεσσαλονίκη, την ιδιαίτερη πατρίδα μου και η αδελφή μου βρίσκεται στην Αθήνα, στη Γλυφάδα. Το δύσκολο κομμάτι της ζωής μου ήταν όταν “έχασα” ξαφνικά τη μητέρα μου, σε ηλικία 46 ετών. Είχε ανεύρυσμα στο κεφάλι και δεν το γνωρίζαμε. Έτυχε να είμαστε οι δυο μας στο σπίτι κι έπεσε δίπλα μου, έκανε ρήξη το ανεύρυσμα… Κρατήθηκε στη ζωή 5 – 6 ημέρες με μηχανική υποστήριξη».

Συνεχίζει την εξομολόγησή της, λέγοντας: «Τώρα θα ήταν 63 χρονών, αν ζούσε, “έφυγε” το 1999. Όμορφη γυναίκα… Ήταν η μεγαλύτερη απώλεια για μένα, γιατί ήμασταν πολύ δεμένες. Η μάνα μου ήταν ο μεγάλος έρωτάς μου. Ευτυχώς, μετά έγινε ο γιος ο Χριστόφορος. Άλλαξε η κοσμοθεωρία μου, αλλά έχω μεγάλη πίστη στον θεό κι αυτό με σώζει πάντα. Έχω βιώσει ένα θαύμα».

Η Κατερίνα Τοπάζη προσπαθεί να αναθερμάνει τη σχέση της με το ελληνικό λαϊκό τραγούδι. Για παράδειγμα πρόσφατα εμφανιζόταν σε νυχτερινό κέντρο με τους Αλέκο Ζαζόπουλο και Μάκη Χριστοδουλόπουλο.

Κλείνοντας, η Κατερίνα Τοπάζη είναι μια γυναίκα που έχει περάσει πολλές δυσκολίες. Μίλησε ανοιχτά για το γιο της και τον γάμο της με τον Χρήστο Δάντη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ