έλλη-στάη-η-σιδηρά-κυρία-των-ειδήσεων-66817

Έλλη Στάη: Η σιδηρά κυρία των ειδήσεων, οι 5 γάμοι, ο γιος και η πολυτελής βίλα στην Εκάλη

Ανάγνωση: 8'

Έλλη Στάη: Μία από τις διασημότερες δημοσιογράφους την Ελλάδα είναι η Έλλη Στάη, η οποία διαθέτει ένα εντυπωσιακό παρουσιαστικό, παραμένει ενημερωμένη σε θέματα μόδας καθώς η ίδια φροντίζει πολύ τον εαυτό της. Δεν διστάζει να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το αν έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση, καθώς υποστηρίζει σθεναρά ότι ιδιαίτερα οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν αυτό που τους κάνει να νιώθει καλά. Όπως στο παρελθόν έχει δηλώσει : «Μπορούμε να κάνουμε βελτιωτικά πράγματα, φτάνει να έχουμε το μυαλό να κάνουμε αυτά που σηκώνει η δομή μας, χωρίς να παραμορφωνόμαστε”. H Έλλη Στάη παρά το ότι είναι μία κοινωνική προσωπικότητα, αποφεύγει να κάνει μιλάει για την προσωπική της ζωή. Όπως έχει δηλώσει σχετικά με την προσωπική της ζωή όταν ρωτήθηκε, είπε πως δεν μιλάει συχνά για την προσωπική της ζωή και την οικογένειά της γιατί είναι ένα κομμάτι που την πονάει. Η Έλλη Στάη είναι μία πολύ ενεργή ως επαγγελματίας και γυναίκα καθώς έχει ιδρύσει το “The Toc”.

Έλλη Στάη: Λίγα λόγια για την ζωή της

Η Ελλη Στάη γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου του 1954 στην Αθήνα και η καταγωγή της είναι από τη Λευκάδα. Το πραγματικό της όνομα είναι Ελισάβετ Τσαρλαμπά και είναι κόρη του βουλευτή του Κόμματος των Φιλελευθέρων Μάρκου Τσαρλαμπά. Κατάγεται από οικογένεια ευγενών που ήταν στη λίστα του «Λίμπρο ντ’ όρο» του νησιού. Η μητέρα της ήταν η Αικατερίνη Τσαρλαμπά όπου ήταν διευθύντρια στο γραφείο του Αναστάσιου Πεπονή, που στις κυβερνήσεις Ανδρέα Παπανδρέου ήταν μεταξύ των σημαντικότερων υπουργών.

Έλλη Στάη: Τα επαγγελματικά βήματα της επιτυχίας

Η γνωστή δημοσιογράφος ‘Ελλη Στάη εδώ και πολλά χρόνια, μας κρατά συντροφιά στην ενημέρωση μας, μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Καταξιωμένη δημοσιογράφος, γνωστή για την σοβαρότητα της, έχει καταφέρει να παρουσιάσει μεγάλα κεντρικά δελτία ειδήσεων και πολιτικά γκάλοπς. Αξίζει να σημειωθεί ότι το site “The Toc” ήταν δική της δημιουργία μέχρι που το πούλησε στις Αττικές Εκδόσεις. Παρακάτω θα αναφερθούμε στην θυελλώδη ζωή της ‘Ελλης Στάη. Ποιος ήταν ο πατέρας της, ποιο είναι το πραγματικό της όνομα, γιατί είχε κόντρα με την μητέρα της!

Σε συνέντευξη της είχε δηλώσει:

“Μπορεί ως κορίτσι να διεκδικούσα, αλλά ήμουν και ντροπαλή. Μπορεί να έβαζα ένα στόχο και να ήταν σιωπηρός. Δεν υπήρξα αρχηγός στο σχολείο, να τους έχω όλους μαζί μου. Αυτό δεν με ενδιέφερε. Δεν ήμουν το χαϊδεμένο παιδί της οικογένειας – ήταν ο αδελφός μου ως πρωτότοκος –, διεκδικούσα και εκεί. Είχα το αίσθημα της αδικίας, γι’ αυτό και ανέπτυξα πολύ έντονα το αίσθημα της δικαιοσύνης. Στα εφηβικά μου χρόνια είχαμε πολλές προστριβές με τη μητέρα μου. Αυτή την αδυναμία του γονιού προς το παιδί, την ήθελα και εγώ. Ένιωθα αδικημένη στο συναίσθημα και την προσοχή. Σήμερα πλέον έχουμε συμφιλιωθεί με τη μητέρα μου και έχουμε μια μεγάλη σχέση αγάπης. Και, όπως αποδείχτηκε, εμένα μου έκανε τελικά καλό. Όπου δίνεις προσοχή και υπερπροστασία δεν κάνεις υποχρεωτικά το σωστό”.

Έλλη Στάη: Η μάχη με την κατάθλιψη

“Για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη μίλησε η Έλλη Στάη στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη. «Πέρασα κατάθλιψη. Είναι πολύ δύσκολη εμπειρία γιατί όποιος το πρωτοσυναντά αυτό, δεν το ξέρει καθόλου. Πραγματικά θέλει μεγάλη βοήθεια από το περιβάλλον για να μπορέσει να βρει το δρόμο που θα το αντιμετωπίσει, θα συνέλθει. Στη ζωή δεν σε αφήνει απόλυτα. Να μπορείς να το χειριστείς αυτό και να το αναγνωρίζεις. Μου συνέβη στα 40. Ήμουν σε φάση μεγάλης επαγγελματικής ανέλιξης, στο peak της επαγγελματικής μου πορείας.

Με ταλαιπώρησε αρκετά. Φάνηκε και το είπα στον επαγγελματικό μου χώρο τότε. Είναι πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσεις στην πρώτη του κρούση… Ο φόβος ότι είναι ψυχική ασθένεια, το κάνει τέρας. Επειδή λειτουργεί ως ταμπού, οι περισσότεροι άνθρωποι όταν πάρουν μια φαρμακευτική αγωγή που είναι απαραίτητη, την πετάνε γρήγορα γιατί δεν θέλουν να έχουν αυτήν την εξάρτηση. Πρέπει να το λένε όσοι το περνούν» δήλωσε η Έλλη Στάη. «Δεν με βασανίζει, απλώς με απασχολεί, όπως απασχολεί τους πάντες. Ποτέ δεν έκρυψα την ηλικία μου γιατί έτσι κι αλλιώς είναι όλα καταγεγραμμένα στο Διαδίκτυο. Στα 50 ταράχτηκα, πέρασα μια κρίση για τον φόβο της φθοράς και του θανάτου, αλλά μετά από μια εσωτερική διεργασία ξαναβρήκα την ισορροπία μου. Υπήρξε ο φόβος του περιθωρίου της ζωής.

Γρήγορα αντιλήφθηκα ότι δεν μπορείς να πολεμήσεις κάτι που δεν πολεμιέται. Οταν αγαπάς αυτό που σου συμβαίνει, τότε και αυτό σου φέρεται καλά. Εχω δυνατή άποψη επί του συγκεκριμένου θέματος. Μεγαλώνω και μεγαλώνω καλά, έχοντας υγεία, δημιουργικότητα, ενέργεια και είμαι πια συνειδητοποιημένη στο τι θέλω. Έχω ανακαλύψει την ισορροπία με τον χρόνο και έχω συμμαχήσει με τον ψυχικό, τον διανοητικό και τον σωματικό μου εαυτό».

Έλλη Στάη: Οι πλαστικές επεμβάσεις

Όσο για τη γνώμη της για τις πλαστικές επεμβάσεις δήλωσε στο Πρώτο θέμα: «Μπορούμε να κάνουμε βελτιωτικά πράγματα, φτάνει να έχουμε το μυαλό να κάνουμε αυτά που σηκώνει η δομή μας, χωρίς να παραμορφωνόμαστε. Και πάντα διατηρώντας αυτογνωσία περί του γελοίου. Τον χρόνο πρέπει να τον αφήνουμε να εναποθέτει τα σημάδια του. Εγώ κάθε έτος που περνά βλέπω το σημάδι του χρόνου και το αποδέχομαι. Αν τώρα από τα τρία σημάδια μπορώ να απαλείψω τα δύο, θα το κάνω, αλλά ένα σημάδι πρέπει να το αποδεχτείς, να το αγαπήσεις και να το αφήσεις να υπάρχει».

Έλλη Στάη: Οι 5 γάμοι της δημοσιογράφου και ο γιος της

Έντονη και γεμάτη αλλαγές υπήρξε και η προσωπική ζωή της Έλλης Στάη, καθώς η ίδια έχει πραγματοποιήσει τέσσερις γάμους. Ο πρώτος γάμος της Έλλης Στάη είναι με τον δικηγόρο Νίκο Στάη, στου οποίου το γραφείο βρέθηκε για λίγο ασκούμενη, ωστόσο ο έρωτας τους δεν κράτησε πολύ. Αν και χωρίζουν, η δημοσιογράφος αποφασίζει να διατηρήσει το επίθετό του.

Το 1981 βρίσκεται στην ΕΡΤ όπου και γνωρίζει τον Γενικό Διευθυντή Ειδήσεων του καναλιού, Δημήτρη Κατσίμη με τη σχέση τους να καταλήγει σε γάμο. Το τότε ζευγάρι απέκτησε και έναν γιο, τον Μάρκο. Η δημοσιογράφος παντρεύεται στη συνέχεια με τον επιχειρηματία και τραπεζίτη Στέλιο Παναγόπουλο, που διετέλεσε Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας (1982-1989) και Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ (1994-1999).

Τον Ιούνιο του 2008 παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα τον εφοπλιστή Μιχάλη Γουλανδρή, γόνο της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας στο δημαρχείο Βουλιαγμένης. Χώρισαν το 2013 μετά από αγωγή διαζυγίου που κατέθεσε η γνωστή δημοσιογράφος. Από το 2015 έχει σχέση με τον εφοπλιστή Νίκο Μουνδρέα, για τον οποίο έχουν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα για το ότι πρόκειται να παντρευτούν, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάτι. Το ζευγάρι μένει στην Εκάλη.

Η Έλλη Στάη είναι μία επιτυχημένη δημοσιογράφος. Καθημερινά την απολαμβάνουμε σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Τη θαυμάζουμε τόσο για τη δουλειά της όσο και για την ομορφιά της.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Με κολάν στα 70 της;” Η Έλλη Στάη πατάει κάτω πολλές 30άρες με αυτή την εμφάνιση, γυμνασμένη όσο ποτέ

Έλλη Στάη: Η ευγενής καταγωγή, το αίσθημα της αδικίας, οι προστριβές με τη μητέρα της, η εργασία ως δικηγόρος και οι 4 γάμοι

Θεά του στιλ στα 69 της: Η Έλλη Στάη μαγνήτισε τα βλέμματα στο κέντρο της Αθήνας με το υπέρκομψο ντύσιμό της

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ