ελένη-προκοπίου-το-πάθος-για-το-χώρο-το-62868

Ελένη Προκοπίου: Το πάθος για το χώρο του θεάματος, οι φοβερές συνεργασίες και η γοητευτική της εμφάνιση στα 84

Ανάγνωση: 1'

Η Ελένη Προκοπίου είναι σήμα κατατεθέν για τον ελληνικό κινηματογράφο. Είναι μια από τις αγαπημένες ηθοποιούς που είχαν ξεχωρίσει την χρυσή εποχή σινεμά. Η ταλαντούχα ξανθιά μάγευε τον ανδρικό πληθυσμό και τράβαγε τα βλέμματα. Σήμερα είναι 84 και παραμένει εντυπωσιακή.

Ελένη Προκοπίου: Το αστέρι του σινεμά

Αρχικά, η Ελένη Προκοπίου γεννήθηκε το 1940 και από μικρή ήξερε ότι ήθελε να ασχοληθεί με τον χώρο του θεάματος. Σπούδασε πλάι στη Μάρθα Καραγιάννη, με την οποία συμμετείχε ως παιδί σε σειρά παραστάσεων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Αργότερα, η Ελένη Προκοπίου αποτέλεσε χορευτικό ντουέτο με τον Βαγγέλη Σειληνό σε παραστάσεις του θεάτρου, αλλά και στον κινηματογράφο.

Επίσης, από τις εμφανίσεις της Ελένης Προκοπίου στη μεγάλη οθόνη σίγουρα ξεχωρίζουν η εξαιρετική κωμωδία «Οι κυρίες της αυλής», όπου ερωτεύτηκε τον τότε ζεν πρεμιέ Κώστα Πρέκα, αλλά και το εμβληματικό «Ραντεβού στον αέρα». Τελευταία της εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη ήταν η ταινία με πρωταγωνιστή τον Σταύρο Παράβα, «Το κοροϊδάκι της Πριγκηπέσας.

Χαρακτηριστικό είναι πως πλέον πως η Ελένη Προκοπίου αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, όμως πριν από μερικές εβδομάδες παρέα με τον συνάδελφό της Γιάννη Βογιατζή, εμφανίστηκαν στον επίσημο λογαριασμό της Φίνος Φιλμ για να δώσουν τις ευχές τους για τη νέα χρονιά.

Ελένη Προκοπίου: Η σημερινή της εμφάνιση

Τέλος η Ελένη Προκοπίου είναι μια σημαντική καλλιτέχνιδα για το χώρο του θεάματος. Έκανε λαμπρή καριέρα και, ακόμα και σήμερα, είναι μι απολύ γοητευτική γυναίκα.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Νεκρός πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός

Πέθανε ξαφνικά πάνω στη σκηνή γνωστός ηθοποιός – Όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Παγκόσμιος θρήνος: Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός σε ηλικία 97 ετών – Είχε μεγαλώσει γενιές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ