γιώργος-τζίφος-οι-δεύτεροι-ρόλοι-η-δια-62862

Γιώργος Τζίφος: Οι δεύτεροι ρόλοι, η διαφήμιση για τη σοκολάτα, ο γάμος με την νικήτρια καλλιστείων και ο μοιραίος θάνατος

Ανάγνωση: 1'

Ο Γιώργος Τζίφος γεννήθηκε το 1918 και απεβίωσε στις 27 Μαΐου του 1986. Ήταν Έλληνας ηθοποιός που υπηρέτησε το θέατρο και τον κινηματογράφο.Έπαιξε κυρίως σε δεύτερους ρόλους σε κωμωδίες, στο δράμα Νόμος 4000 του Δαλιανίδη, Θα σε κάνω βασίλισσα (στο ρόλο του μεταφορέα) και Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα στο ρόλο του σοφέρ μαζί με τον Γιώργο Κωνσταντίνου. Ήταν γιος του ηθοποιού Σπύρου Τζιφού.

Γιώργος Τζίφος: Πληροφορίες για τη ζωή του

  • Το 1982 εμφανίστηκε στην ταινία Αλαλούμ με το Χάρρυ Κλυνν. Επίσης, την ίδια περίπου περίοδο πρωταγωνίστησε σε τηλεοπτική διαφήμιση γνωστού γάλακτος, με ήρωα τον μικρό Μπόμπο.
  • Ο Γιώργος Τζιφός ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Ρένα Λοράνδου η οποία είχε συμμετάσχει σε ηλικία 18 ετών στα καλλιστεία.
  • Κηδεύτηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών χωρίς να γνωρίζουμε απολύτως τίποτα ούτε για την καθημερινότητά του ούτε και για το τέλος του.
  • Παρακαταθήκη άφησε τη συμμετοχή του σε δεύτερους ρόλους στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο δίπλα σε μια πλειάδα ταλαντούχων ηθοποιών.

Επομένως, ο Γιώργος Τζίφος ΄ήταν ένας ηθοποιός που συμμετείχε σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Όλοι τον θυμούνται λόγω των υπέροχων ερμηνειών του. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν απασχόλησε τον τύπο της εποχής ούτε επεδίωκε την κακή δημοσιότητα.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Νεκρός πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός

Πέθανε ξαφνικά πάνω στη σκηνή γνωστός ηθοποιός – Όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Παγκόσμιος θρήνος: Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός σε ηλικία 97 ετών – Είχε μεγαλώσει γενιές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ