συγκλονίζει-ο-πέτρος-λαγούτης-ο-εθι-106005

Συγκλονίζει ο Πέτρος Λαγούτης: “Ο εθισμός κυριεύει το μυαλό σου. Έφαγα ταρακούνημα από την Νατάσα Μποφίλιου”

Ανάγνωση: 2'

Ο Πέτρος Λαγούτης έκανε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Μίλησε για το πως κατάφερε να ξεπεράσει τον εθισμό του στον τζόγο και την βοήθεια που έλαβε από την Νατάσσα Μποφίλιου.

Όσα είπε

«Κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα αν εσύ δεν θέλεις», υπογράμμισε ο Πέτρος Λαγούτης μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» για αυτό το ζήτημα. «Υπήρχαν στιγμές διαύγειας που καταλάβαινα ότι αν “δεν κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, αυτό θα ζεις”», ανέφερε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

Ο εθισμός «κυριεύει το μυαλό σου, κάνει κουμάντο», επεσήμανε. «Όλα ορίζονται και καθορίζονται από αυτό», συμπλήρωσε ο Πέτρος Λαγούτης. «Πρέπει να έχεις φτάσει σε ένα σημείο που να καταλαβαίνεις ότι δεν πάει άλλο», δήλωσε ακόμη.

Όταν ρωτήθηκε για το ποιος του έδωσε την ώθηση να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση, μίλησε για το «ταρακούνημα» από φίλους, ανάμεσά τους και η Νατάσα Μποφίλιου, που τον οδήγησε στην απόφαση να απευθυνθεί στο ΚΕΘΕΑ.

«Ήταν 2-3 φίλοι. Πήρα τηλέφωνο έναν παιδικό φίλο, ψυχολόγο, και του είπα “ρε συ έχω φτάσει σε τέλμα, τι να κάνω; Έχω ακούσει για το ΚΕΘΕΑ, αλλά έχω ακούσει ότι εκεί είναι στρατός”. Μου λέει “Ακούς τι λες; Τη μια μου λες ότι καταστρέφεσαι, πνίγεσαι και την άλλη σε ενοχλεί ότι είναι στρατός; Θα έπρεπε να το εύχεσαι να είναι”. Εκεί τρώω ένα ταρακούνημα», περιέγραψε ο Πέτρος Λαγούτης.

«Κι ένα πολύ ωραίο ταρακούνημα έφαγα από την Νατάσσα Μποφίλιου, που είχαμε κάνει παρέα τότε, είχε τύχει να μιλήσουμε για αυτό το θέμα. Της ζήτησα κάτι και μου απάντησε με ένα φανταστικό μήνυμα, που τελείωνε με το τηλέφωνο του ΚΕΘΕΑ. Αυτά τα δύο τηλέφωνα έγιναν σε δύο ημέρες, σε διακοπές και γύρισα, πήρα τηλέφωνο στο ΚΕΘΕΑ. Να είναι καλά όλοι αυτοί οι άνθρωποι στο ΚΕΘΕΑ, μου άλλαξαν την ζωή», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Ήρθε η ώρα μου να βγάλω τον καημό μου»: Όλη η αλήθεια για τη ζωή που έκανε ο Γιώργος Μαργαρίτης μέσα στις καταχρήσεις

“Κρυφοί έρωτες” Δεν είναι μόνο η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος: 5 έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα σειράς

Ρένος Ρώτας: «Καλύτερα 2 άντρες με παιδί παρά άντρας με γυναίκα»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ