ήρθε-η-ώρα-μου-να-βγάλω-τον-καημό-μου-155241

«Ήρθε η ώρα μου να βγάλω τον καημό μου»: Όλη η αλήθεια για τη ζωή που έκανε ο Γιώργος Μαργαρίτης μέσα στις καταχρήσεις

Ανάγνωση: 6'

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο “The 2Night Show” τον Γιώργο Μαργαρίτη, με τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή να αναφέρεται στην στήριξη που του έδειξε ο Στέλιος Καζαντζίδης όταν ξεκίνησε να τραγουδά, την βοήθεια που του προσέφερε ο Τάκης Σούκας για να σταματήσει τον τζόγο αλλά και για το τραγούδι που ενώ έκανε πρόβα, το πήρε ο Στράτος Διονυσίου.

Όσα ανέφερε

Ο Γιώργος Μαργαρίτης μίλησε αρχικά για το ηχητικό ντοκουμέντο που ο Στέλιος Καζαντζίδης του είχε πει πως μόνο αυτοί οι δύο είχαν μείνει, αναφέροντας ότι “Με είχε πάρει τηλέφωνο από κάποιον φίλο του που είχε μάντρα. Σύχναζε ο Στέλιος εκεί. Κάποια στιγμή, με πήρε ένα τηλέφωνο και με ξύπνησε στις 11 το πρωί. Είχα 2-3 ώρες που είχα κοιμηθεί… Μια άλλη φορά είχε έρθει σπίτι μου πριν γίνω γνωστός. Τον ρώτησα πως τη βγάζει, τι συμβαίνει. Δεν μυ απάντησε γιατί αλλά μου είπε πώς περνάει και πώς συντηρούνταν τότε. Θα μπορούσε να ήταν ο πιο πλούσιος Έλληνας τραγουδιστής. Πολλά μαγαζιά έγιναν για τον Στέλιο”

Σχετικά με τον γιο του, Κώστα Μαργαρίτη, σημείωσε πως “Εγώ είπα στον πατέρα μου από 7 χρονών ότι θέλω να ασχοληθώ με το τραγούδι και τίποτα άλλο. Ο Κώστας μου το είπε μετά το πανεπιστήμιο. Το είχε μέσα του αλλά δεν το έλεγε. Αυτό που θέλω όμως να πως είναι πως είναι διαφορετικά τα χρόνια τώρα. Για να γίνεις αυτός που πρέπει θέλει πολλή δουλειά, είναι πανεύκολο τώρα να γίνεις γνωστός σε μια μέρα. Αυτό όμως που μπορώ να πω για τον Κώστα, τραγουδιστικά, είναι πως έχει μια φωνή σταθερή. Όπως κατεβαίνει, έτσι ανεβαίνει. Δεν αδειάζει πουθενά”.

Αναφερόμενος στους εθισμούς και τις καταχρήσεις που έχει κάνει ο δημοφιλής τραγουδιστής, υπογράμμισε πως “Προσέχω πολύ την υγεία μου και τη μάσα. Το τσιγάρο έχει φύγει εδώ και 22 χρόνια από τη ζωή μου, το να πιω τώρα μια βότκα δεν λέει τίποτα. Όταν βγήκε ο δίσκος “Οι δρόμοι του Πουθενά” δεν μου άρεσε η φωνή μου. Ήταν από το τσιγαριλίκι. Πήγα σε ένα μεγαλογιατρό και δεν μου είπε τίποτα το σπουδαίο. Με κοίταξε και μου είπε ‘Γιώργο δεν έχεις χορτάσει τσιγαριλίκι;’ Αναρωτήθηκα γιατί να μου πει αυτή τη λέξη. Δεν είχα πάει ποτέ σε κανέναν γιατρό για τον λαιμό μου. Κάνω έτσι μέσα στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, βγαίνω έξω παίρνω το πακέτο με τα τσιγάρα και τον αναπτήρα και τα πετάω στον κάλαθο των αχρήστων. Εκεί ήταν το τέλος, το 2002, Μάιος μήνας. Και αυτό και ο τζόγος το ίδιο”.

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι “Έκοψα τον τζόγο μαχαίρι. Ο Τάκης Σούκας μου είχε πως αν κόψω θα κάνουμε ένα δίσκο, αλλιώς δεν θα τον κάναμε… Δέκα χρόνια με έκανε ό,τι ήθελε, ο τζόγος. Μέχρι που πήγε το μυαλό μου να βάλω τις καβάτζες και όταν φέρνω μια καλή ζαριά, να βάζω κανένα χαρτζιλίκι για να έχω για τις γκίνιες. Θα μπορούσα, Γρηγόρη φίλε μου, να ήμουν 10 χρόνια πριν γνωστός και το κατάλαβα αυτό από 20 χρονών. Δούλευα με ονόματα και ο κόσμος περίμενε να χορέψει με ένα παιδί 25 χρονών. Άρα είπα πως για να σηκώνεται αυτό το πλήθος 40-50 χρονών με ένα παιδί 25 ετών και να γουστάρουν να χορέψουν το ζεϊμπέκικο που έλεγα, κάτι συμβαίνει. Με τον τζόγο, αν τα χάναμε δεν είχαμε να πάμε να φάμε το πρωί. Τώρα και να τα χάσει ένα, θα πάει κάπου να φάει, γιατί υπάρχουν λεφτά δίπλα του. Εμείς παίζαμε όταν δεν είχαμε, μήπως δέσουμε”.

Επιπλέον, ο Γιώργος Μαργαρίτης μίλησε για τη νέα γενιά τραγουδιστών, τονίζοντας πως “Μια χαρά τη βλέπω και είπα ότι δε θα την κρίνω εγώ, θα κριθούν μόνοι τους. Πρέπει να κάνουν δικά τους πράγματα όμως. Εγώ τους χρωστάω πολλά ευχαριστώ, στους νέους που ξέρουν τα τραγούδια μου, που τα λένε και χαίρομαι. Όμως πρέπει να κάνουν και δικά τους πράγματα. Όλα τα παιδιά μου αρέσουν. Δεν είναι ωραίος ο Αντώνης Ρέμος; Και τα άλλα παλικάρια, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι καλοί τραγουδιστές. Είναι ακόμα πιτσιρίκια και έχουν μπροστά τους τη ζωή, να κάνουν πράγματα”.

“Έκανα πρόβα το ‘Υποκρίνεσαι’. Γύρευε όμως ο Στράτος Διονυσίου ένα τραγούδι για να κλείσει τον δίσκο του και του το έδωσα. Έγινε χαμός! Πήγαιναν όλοι οι μεγάλοι τραγουδιστές σε μια ταβέρνα στην αγορά του Βύρωνα. Πήγαινα και έβλεπα τον Στράτο αλλά τότε δεν ήμουν γνωστός. Έλεγα τις τραγουδάρες και όλα εμένα μου ταίριαζαν. Αλλά ο Στράτος δεν είχε χρόνο στα μαγαζιά να τα πει όλα. Έπρεπε να πει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, γιατί εμφανίζονταν και άλλοι τραγουδιστές. Εγώ εκεί που ήμουν είχα όσο χρόνο ήθελα, τα έλεγα όλα και του είχα πάρει τους πελάτες. Είχαμε καλές παρτίδες” σημείωσε σε άλλο σημείο ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Η ερώτηση που έκανε τον Γιώργο Μαργαρίτη να «λυγίσει» στον αέρα: «Συγνώμη, δεν θέλω να θυμάμαι…»

Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιώργος Μαργαρίτης: «Ρίχναμε ζαριές με 50.000, ήταν κι άλλοι επώνυμοι στο τραπέζι»

Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιώργος Μαργαρίτης: «Ρίχναμε ζαριές με 50.000, ήταν κι άλλοι επώνυμοι στο τραπέζι»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ