την-είδαν-σε-πολύ-τρυφερές-στιγμές-156913

«Την είδαν σε πολύ τρυφερές στιγμές…» Ερωτευμένη ξανά με πασίγνωστο Έλληνα επιχειρηματία η Μελίνα Νικολαΐδη;

Ανάγνωση: 5'

Η Μελίνα Νικολαΐδη, όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες, χώρισε μετά από δύο περίπου χρόνια με τον 35χρονο γυμναστή Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, με τον οποίο διατηρούσε σχέση από απόσταση, αφού για μεγάλα διαστήματα λείπει για σπουδές στο Λονδίνο.

Μελίνα Νικολαΐδη: Ερωτευμένη ξανά με πασίγνωστο Έλληνα επιχειρηματία

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Summer’s Cool” η 20χρονη Μελίνα Νικολαΐδη φαίνεται πως ήδη έχει προχωρήσει στην προσωπική ζωή της.

Όπως ανέφερε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, η Μελίνα Νικολαΐδη είναι πολύ ευτυχισμένη, ενώ την είδαν σε πολύ τρυφερές στιγμές σε βραδινή της έξοδο με γνωστό και άκρως γοητευτικό Έλληνα επιχειρηματία.

“Αν ήταν δική μου κόρη εγώ δεν θα ήθελα να βγαίνουν προς τα έξω τα προσωπικά της” σχολίασε η παρουσιάστρια της εκπομπής, Μαριάντα Πιερίδη.

Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της Μελίνας Νικολαΐδη μετά τον χωρισμό με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτσα, η νεαρή είναι ήδη στα καλύτερά της και πολύ πρόσφατα την εντόπισαν σε βραδινή της έξοδο σε τρυφερές στιγμές με πολύ γνωστό εργένη Έλληνα επιχειρηματία.

«Ίσως κι εγώ σαν μανούλα… συγγνώμη με πιάνει το μητρικό μου τώρα. Θα ήθελα εδώ λίγο να… Σε αυτή την ηλικία, θα ήθελα να είναι λίγο πιο προστατευμένο. Αυτό με τα πορίσματα το φοβάμαι. Το λέω γιατί αν ήταν η δική μου κόρη, εγώ δεν θα ήθελα το ένα μετά το άλλο να βγαίνουν προς τα έξω.

Θα μου πεις, όμως, είναι παιδί δύο πολύ γνωστών ανθρώπων…», είπε χαρακτηριστικά η Μαριάντα Πιερίδη ακούγοντας το ρεπορτάζ, με τους συνεργάτες της να της επισημαίνουν πως οι γονείς της την εμπιστεύονται απόλυτα και επειδή είναι και πολύ ενεργή και στα social media, είναι πολύ λογικό να μαθαίνονται τα προσωπικά της.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου, πάντως, στον αέρα του Happy Day αποκάλυψε και τον λόγο που το πρώην ζευγάρι μετά από 2 ολόκληρα χρόνια έφτασε στον χωρισμό λέγοντας «Ο Αλέξανδρος είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερός της. Είναι μεγάλη η διαφορά ηλικίας. Η Μελίνα είναι 20 χρόνων, θέλει να ζήσει κάποια πράγματα».

Τον ξεπέρασε λες και δεν υπήρχε: Σούσουρο με τη νέα σχέση της Μελίνα Νικολαΐδη με γοητευτικό Έλληνα επιχειρηματία

Η Μελίνα Νικολαΐδη, που χώρισε με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, μετά από δύο χρόνια σχέσης, φαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και έχει κάνει νέα σχέση.

Σε νέα σχέση η Μελίνα Νικολαΐδη

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Summer’s Cool», η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη φαίνεται πως ήδη έχει προχωρήσει τη ζωή της.

Οι τρυφερές στιγμές της Μελίνας Νικολαΐδη

Όπως υπογράμμισε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας στη νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ, η 20χρονη είναι πολύ ευτυχισμένη, ενώ την είδαν σε πολύ τρυφερές στιγμές, σε βραδινή της έξοδο, με γνωστό και άκρως γοητευτικό Έλληνα επιχειρηματία.

Του έδωσε το… τελειωτικό χτύπημα: Ο Πολυχρονιάδης, ξύπνησε και μόλις είδε τι έκανε η Μελίνα Νικολαΐδη… έμεινε

Μετά από δύο χρόνια σχέσης, η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης επέλεξαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους.

Η νεαρή, 20 ετών κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, προετοιμάζεται για ένα θαυμάσιο καλοκαίρι, μακριά από τον αγαπημένο της, και προγραμματίζει να περάσει χρόνο με τις φίλες της και την οικογένειά της.

Πρόσφατα, η εντυπωσιακή Μελίνα αποφάσισε να διαγράψει όλες τις κοινές φωτογραφίες της με τον πρώην σύντροφό της από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Παρά την αρχική τους απόφαση να παραμείνουν φίλοι στα social media, η Μελίνα επέλεξε να κάνει αυτήν την αλλαγή στα κοινωνικά της δίκτυα.

Τα Αίτια του Χωρισμού:

Η αιτία που οδήγησε στον οριστικό χωρισμό τους αποκαλύφθηκε πρόσφατα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day» και τις αναφορές της Τίνας Μεσσαροπούλου, η οποία παρακολουθεί πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, αρχικά δεν είχε γνώση για τον χωρισμό του ζευγαριού. Ωστόσο, μετά την εμφάνιση φημών, επικοινώνησε με το ζευγάρι και της επιβεβαίωσαν την είδηση του χωρισμού τους.

«Έπαθα σοκ γιατί πριν μία βδομάδα η Μελίνα έκανε γυμναστική στο γυμναστήριό του…» Και πρόσθεσε η δημοσιογράφος: «Ο Αλέξανδρος είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερός της. Είναι μεγάλη η διαφορά ηλικίας. Η Μελίνα είναι 20 χρόνων, θέλει να ζήσει κάποια πράγματα».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Καμία μανούλα δε θα μπορούσε να έχει πιο γλυκιά κόρη: Οι υπέροχες ευχές της Μελίνας Νικολαΐδη στα γενέθλια της Δέσποινας Βανδή

Μελίνα Νικολαΐδη: Ερωτευμένη ξανά μετά τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Μελίνα Νικολαΐδη: Νέος έρωτας μετά τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ