τεράστια-ψηφιδωτή-πισίνα-παντού-πέτρ-154939

Τεράστια ψηφιδωτή πισίνα, παντού πέτρα: Αυτό είναι το χλιδάτο εξοχικό του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο

Ανάγνωση: 3'

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει ένα από τα πιο όμορφα εξοχικά στην ελληνική σόουμπιζ και συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από αυτό όταν είναι στην Τήνο.

Γιώργος Λιάγκας: Αυτό είναι το χλιδάτο εξοχικό του

Ο Γιώργος Λιάγκας σε λίγες ημέρες θα ολοκληρώσει ακόμα μια επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή Πρωινό.

Έτσι ο παρουσιαστής θα έχει όλον τον ελεύθερο χρόνο να απολαύσει διακοπές ανά την Ελλάδα με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ένας από τους πρώτους στη λίστα με τους προορισμούς για τον Γιώργο Λιάγκα δεν είναι άλλος από το νησί της Τήνου. Πρόκειται για το ησυχαστήριό του, που επισκέπτεται με την πρώτη ευκαιρία κάθε χρόνο, καθώς στο συγκεκριμένο Κυκλαδίτικο νησί ο Λιάγκας διαθέτει εξοχική κατοικία.

Γιώργος Λιάγκας: Φωτογραφίες από το εξοχικό του στην Τήνο

Πιο αναλυτικά, μιλάμε για μια μονοκατοικία στην περιοχή κοντά στον παραθαλάσσιο οικισμό Κιόνια στη Χώρα της Τήνου. Μέσα από αναρτήσεις του παρουσιαστή στο istagram θα δει κανείς φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι του, όπου και κάνει συχνά διακοπές με τα παιδιά του. Το εξοχικό του Γιώργου Λιάγκα έχει θέα όλο το Αιγαίο και μάλιστα διαθέτει τεράστια πισίνα στον εξωτερικό χώρο.

Μέσα από πληροφορίες που μεταφέρει το mononews.gr λέγεται, ότι ο παρουσιαστής αγόρασε τη βίλα στην Τήνο από τον Παναγιώτη Νίκα πολύ γνωστό πρόσωπο στη βιομηχανία αλλαντικών. Πιο αναλυτικά, το ρεπορτάζ αναφέρει, πως το οίκημα βγήκε σε πλειστηριασμό προς 458.000 ευρώ με τον Λιάγκα να δίνει δύο ευρώ πάνω από την αρχή τιμή και εν τέλει να αγοράζει το ακίνητο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα βρίσκεται κοντά στην περιοχή Κιόνια και μάλιστα έχει φοβερή θέα με θάλασσα ενώ στο βάθος βλέπει και σε μερικά νησιά των Κυκλάδων.

Εκτός από τους καλοκαιρινούς μήνες ο παρουσιαστής επισκέπτεται το αγαπημένο του νησί και το Πάσχα, όπως επίσης θα τον βρει κανείς εκεί και τον χειμώνα ή σε κάποια από τα τριήμερα που δεν θα έχει εκπομπή.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Δεν χωράει δυο παίδαρους το νησί»: Λιάγκας και Αργυρός μαζί στην Τήνο, λιποθύμησε όλος ο γυναικείος πληθυσμός

“Σιγά μην την έπαιρνε με τα παιδιά” Στην Τήνο χωρίς τη Μαρία Αντωνά ο Λιάγκας, απολαμβάνει τις διακοπές του

Τέλος ο Γιώργος Λιάγκας! Η πρόταση που αρνήθηκε και η νέα εποχή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ