σπύρος-μπιμπίλας-mοιάζω-με-τον-μέγα-αλέ-156993

Σπύρος Μπιμπίλας: Mοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο όποιος δεν το βλέπει είναι τυφλός

Ανάγνωση: 2'

«Πολλοί άνθρωποι μοιάζουν μαζί τους ανά την ιστορία ανά τους χρόνους και ανά τους τόπους» σχολίασε, μεταξύ άλλων – Δείτε το βίντεο

Σπύρος Μπιμπίλας: Mοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποφάσισε να ντυθεί Μέγας Αλέξανδρος για τις ανάγκες μίας φωτογράφισης και σε δηλώσεις που έκανε, τόνισε ότι όποιος δεν βλέπει την ομοιότητά τους, δεν είναι παρά τυφλός.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, είπε:

«Δεν το λένε μόνο όλοι πως μοιάζω με τον Μέγα Αλέξανδρο, το λέω και εγώ. Από τότε που έγινε η πρώτη μου φωτογράφιση πριν από πολλά χρόνια, που αυτή η φωτογραφία ήταν σχεδόν ίδια με το προφίλ του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όλοι είδαν ότι υπάρχει αυτή η ομοιότητα. Τώρα, όποιος δεν τη βλέπει μάλλον είναι τυφλός».

Δείτε το βίντεο

Στην πορεία, τόνισε: «Υπάρχει μια ομοιότητα, η οποία δεν λέει και κάτι. Πολλοί άνθρωποι μοιάζουν μαζί τους ανά την ιστορία ανά τους χρόνους και ανά τους τόπους. Ένας Έλληνας υπάρχει περίπτωση να είναι και απόγονος ανθρώπων που έζησαν στον ίδιο τόπο. Επομένως τίποτα δεν είναι παράξενο. Εμένα η μακρινή μου καταγωγή είναι από τη Χαλκιδική. Το όνομα Μπιμπίλας συναντάται μόνο εκεί. Είναι πολύ εύκολο να κάνουν διάφοροι σκωπτικά σχόλια, δεν με απασχολούν καθόλου όμως αυτά τα σχόλια» και τέλος κατέληξε:

«Είμαι λάτρης της αρχαίας Ελλάδας και το λέω. Όχι μόνο της φιλοσοφίας. Δεν είμαι δωδεκαθεϊστής γιατί πολλοί το έχουν μπερδέψει. Απλά λατρεύω το αρχαίο ελληνικό πνεύμα, την αρχαία ελληνική φιλοσοφία και ό,τι έχει γίνει γύρω από το θέατρο».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Νεκροί δύο αγαπημένοι Έλληνες ηθοποιοί: Το ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Σπύρος Μπιμπίλας: Τους έδωσα 185.000€ και ποτέ δε τα ζήτησα πίσω. Έκανα διαθήκη, αυτοί είναι η κληρονόμοι μου

O Νίκος Καραγιώργης νέος πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών – Ηττήθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ