αυτό-είναι-το-όνειρό-μου-να-τι-θα-κά-154251

“Αυτό είναι το όνειρό μου…” Να τι θα κάνει με τις 100.000 ευρώ του Survivor, o Ντάνιελ Νούρκα, το λέει 1η φορά

Ανάγνωση: 3'

Ντάνιελ Νούρκα: Μου αρέσει πάρα πολύ η εστίαση, την αγαπώ. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου, αλλά ως επένδυση θα ήθελα να το κάνω γιατί όλα κάποτε τελειώνουν”

Δήλωσε ο Ντάνιελ Νούρκα.

Ο μεγάλος νικητής του Survivor, Ντάνιελ Νούρκα, βρέθηκε καλεσμένος στο Fay’s Time με τη Φαίη Σκορδά. Ο 27χρονος ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι σήμερα και για το πως θα αξιοποιήσει το μεγάλο έπαθλο του Survivor.

«Μπορεί να τελείωνε η περιοδεία και να είχα δύο μήνες κενό. Σε αυτούς τους δύο μήνες μπορεί να έτρωγα τα λεφτά που είχα μαζέψει. Έπρεπε να καλύψω τη σχολή μου και τα έξοδά μου, έμπαινα στο ταμείο για να μπορώ να ζήσω με αυτά τα λεφτά. Έλεγα ότι κάτι θα έρθει. Πήγαινα πάρα πολύ με το ότι κάτι θα έρθει. Όταν παλεύεις πάρα πολύ για κάτι, σίγουρα κάποια στιγμή θα έρθει» είπε ο Ντάνιελ Νούρκα.

«Αρχικά θα κάνω διακοπές να ξεκουραστώ και να συνειδητοποιήσω ότι το παιχνίδι τελείωσε, να έρθω σε επαφή με την πραγματικότητα. Μου αρέσει πάρα πολύ η εστίαση, την αγαπώ. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου, αλλά ως επένδυση θα ήθελα να το κάνω γιατί όλα κάποτε τελειώνουν», είπε ο Ντάνιελ Νούρκα για το πως θα ήθελε να αξιοποιήσει το έπαθλο.

Ευχάριστη προσθήκη στο Survivor 2024 ήταν και ο Ντάνιελ Νούρκα, ο οποίος κατάφερε να βγει δυνατός από τους στίβους μάχης και να φτάσει μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό.

Ο Ντάνιελ Νούρκα έγινε γνωστός μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Συμπέθεροι από τα Τίρανα”, ενώ λίγο αργότερα τον απολαύσαμε και στο “Κάνε ότι κοιμάσαι”.

Έχει πάθος για να πετύχει, όρεξη για δουλειά, στόχους ξεκάθαρους, άποψη ισχυρή και βιωμένη, και -ναι- είναι όμορφος (και) εσωτερικά!

https://www.youtube.com/watch?v=wr-mJAtn5ts&ab_channel=SurvivorGreece

Ο Ντάνιελ Νούρκα έχει καταγωγή από την Αλβανία και ήρθε στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του όταν ήταν 5 ετών.

Τα πρώτα χρόνια έμενε στο Κιάτο μαζί με τους γονείς του και την μικρότερη αδελφή του και μόλις τελείωσε το σχολείο μετακόμισε στην Αθήνα και σπούδασε Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών.

Από μικρή ηλικία ο Ντάνιελ Νούρκα ασχολούνταν ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο, ενώ στο λύκειο ανακάλυψε το πάθος του για την υποκριτική.

Ο παίκτης του Survivor αντάλλαξε φιλιά με την σύντροφό του με την οποία ξανάσμιξαν αρκετούς μήνες μετά: «Επιτέλους, μετά από τα έπαθλα επικοινωνίας που είχα… ματώσει για να κερδίσω και να ακούσω την κοπέλα μου, την είδα από κοντά! Είναι τρομερό το συναίσθημα που από ένα ηχητικό, ή μια βίντεοκλήση, ξαφνικά πας στο live», είπε ο Ντάνιελ Νούρκα.

Ο 27χρονος ηθοποιός μας εξέπληξε φέτος με τη συμμετοχή του στο Survivor 2024 και αξίζει να αναφέρουμε πως η στάση που διατήρησε καθ’ όλη τη διάρκεια του reality επιβίωσης τον έκανε αγαπητό σε συμπαίκτες και κοινό.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ντάνιελ Νούρκα: «Δεν μου νοίκιαζαν σπίτι λόγω της αλβανικής καταγωγής μου, έλεγαν “δεν θέλουμε ξένους”»

«Δεν μου νοίκιαζαν σπίτι γιατί είμαι Αλβανός, μόλις έλεγα Ντάνιελ Νούρκα… άκουγα “η σπιτονοικοκυρά δεν θέλει ξένους”»

«Η ζωή μου δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα…»: Συγκινεί η 1η ανάρτηση του Ντάνιελ Νούρκα & το ηχηρό μήνυμα λίγες μέρες μετά την νίκη στο Survivor

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ