όλο-το-διαδίκτυο-μιλάει-για-το-γρηγόρη-121364

Όλο το διαδίκτυο μιλάει για το Γρηγόρη Πετράκο: Πήρε θέση για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Ανάγνωση: 3'

O Γρηγόρης Πετράκος σήμερα το πρωί 05.02.2024 μίλησε σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία από αυτά.

Ο Γρηγόρης Πετράκος αρχικά ανέφερε ότι «δεν έχει πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους, ωστόσο δε συμφωνεί με το νομοσχέδιο υπέρ του γάμου και της τεκνοθεσίας καθώς όπως λέει αυτό θα οδηγήσει σε διάλυση ολόκληρης της κοινωνίας».

«Η ανθρωπότητα όσο περνάνε οι δεκαετίες και οι αιώνες εκτρέπεται από τη φυσική της ροή γιατί ο άνθρωπος έχει προικιστεί με την ελεύθερη βούληση να κάνει ό,τι θέλει. Αλλά η ελευθερία έχει μια πολύ μεγάλη προϋπόθεση, θέλει παιδεία. Όταν λοιπόν ο άνθρωπος με την ελεύθερή του βούληση επιλέγει να πηγαίνει κόντρα στη φύση, σε αυτό που είναι φυσικό να συμβαίνει, έχει το δικαίωμα να το κάνει και είμαι ο πρώτος που θα διαφυλάξει το δικαίωμα του καθενός να κάνει ό,τι θέλει, πρέπει να ξέρουμε ότι αυτό θα έχει επιπτώσεις», είπε στην τηλεόραση του Alpha.

Οι δηλώσεις του

«Να κάνεις ό,τι θέλεις, θέλω να αισθάνεσαι ελεύθερος γιατί είσαι συνάνθρωπός μου και σε αγαπώ. Πρέπει όμως να δούμε τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στο σύνολο της κοινωνίας, αν το απλώσουμε. Όταν κάτι το απλώσεις και το γενικεύσεις βλέπεις αν κάτι είναι καλό ή όχι. Όλοι έχουμε φίλους που είναι ομοφυλόφιλοι, και είναι υπέροχοι άνθρωποι. Αν αυτό γίνει γενίκευση τότε η ανθρωπότητα τελείωσε. Εκτός αν πάμε στο επόμενο βήμα, που κάποιοι προβλέπουν ότι τα παιδιά θα γεννιούνται σε τεχνητές μήτρες».

«Είχα πει ότι θα συγκινηθώ με την πρόθεση δυο ανθρώπων να δώσουν την αγάπη τους σε ένα παιδί. Φυσικά και είναι συγκινητικό να δω δυο ομοφυλόφιλους, που θα είναι υπέροχοι άνθρωποι, να δίνουν την αγάπη τους σε ένα παιδί. Είναι άλλο αυτό και άλλο το αν είναι σωστό και αν πρέπει να νομοθετηθεί. Ο νομοθέτης πρέπει να είναι σοφός και να βλέπει πολύ μέσα στα πράγματα, και όχι επιφανειακά και με το συναίσθημα», ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Πετράκος.

«Μιλάω πάντα ευγενικά και προασπίζω την ελευθερία. Αυτό που πάμε να ανοίξουμε τώρα οδηγεί στην πλήρη διάλυση της οικογένειας. Γιατί η οικογένεια έχει ήδη τεθεί υπό διάλυση εδώ και δεκαετίες, μεθοδευμένα, με το εργασιακό, το φεμινιστικό – και δε το λέω με την κακή πλευρά, εγώ είμαι πιο φεμινιστής από όλους. Η πρόθεση αυτών που συντονίζουν όλα αυτά τα κινήματα δεν είναι ποτέ από αγάπη για όλες αυτές τις ομάδες.

Δε λέω να μη δουλεύουν οι γυναίκες, αλλά όλα έχουν μια επίπτωση. Θέλει μια ισορροπία. Όταν χάνουμε αυτή την ισορροπία, έρχεται μπούμερανγκ κάτι πολύ σοβαρό. Το ίδιο συμβαίνει κι εδώ, δε μπορώ να μην πω την αλήθεια κι ας στεναχωρήσει κάποιους ανθρώπους που λένε “είναι η ζωή μου”. Δεν είναι μόνο η ζωή σου, είναι ολόκληρη η ανθρωπότητα. Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα αυτής της κοινωνίας μετά από 30 χρόνια; Μακάρι όλοι αυτοί οι άνθρωποι να μπορούσαν να κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς αυτό να έχει επιπτώσεις», πρόσθεσε.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Γι αυτό μένουμε μαζί στο σπίτι” Τους κούφανε ο Γρηγόρης Πετράκος μετά το διαζύγιο με την Παπαθωμά

Ο πρώτος γάμος ομόφυλων γυναικών είναι γεγονός – Παντρεύτηκε την αγαπημένη της η ηθοποιός Αλεξία Μπεζίκη

Καταπέλτης η Μανίνα Ζουμπουλάκη: «Εγώ εκπλήσσομαι που θέλουν και οι ομοφυλόφιλοι να παντρεύονται»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ