μαθεύτηκαν-τα-δυσάρεστα-ο-πετράκος-κα-89436

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα: Ο Πετράκος και η Παπαθωμά σε κοινές εμφανίσεις και οι δηλώσεις για γάμο, έξι μήνες πριν το χωρισμό

Ανάγνωση: 2'

Είναι πλέον οριστικό. Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν στην προσωπική τους ζωή ο Γρηγόρης Πετράκος και η Θεοφανία Παπαθωμά.

Τι έγινε

Σύμφωνα με το στενό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού: «Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος αποφάσισαν μετά από δέκα χρόνια συμβίωσης να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Ιδεολογικοί λόγοι, καθώς και κάποια αξεπέραστα προβλήματα οδήγησαν το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση. Κύριο μέλημά τους και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα είναι το μεγάλωμα των παιδιών τους υπό τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις», αναφέρει το ρεπορτάζ της Real Life.

Μέχρι στιγμής, ο τραγουδιστής και η ηθοποιός, δεν έχουν απαντήσει ανοιχτά για την σχέση τους, ωστόσο και στο παρελθόν, επιθυμούσαν να κρατούν μακριά από τα media την κοινή τους ζωή.

Ο Γρηγόρης Πετράκος και η Θεοφανία Παπαθωμά ξεκίνησαν την κοινή τους πορεία από το 2013, ενώ το 2014 έκαναν τις πρώτες τους κοινές εμφανίσεις ως ζευγάρι.

Τα χρόνια που ακολούθησαν, οι δυο τους έκαναν μεγάλες αλλαγές και συνεργασίες στα επαγγελματικά τους. Η Θεοφανία Παπαθωμά γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες» του ANT1, αλλά και τη σειρά, «Μαύρο Ρόδο» που ακολούθησε την περσινή σεζόν στο Mega.

Η ηθοποιός απαντούσε για τις συνεργασίες της, μέσα από τις συνεντεύξεις της, ενώ ο Γρηγόρης Πετράκος επιθυμεί να στέλνει τα μηνύματά του – και άλλοτε να σχολιάζει την επικαιρότητα – μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook. Δεν είναι εξάλλου και λίγες οι φορές κατά τις οποίες ο τραγουδιστής έχει διχάσει με τις αναρτήσεις του.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Γι αυτό μένουμε μαζί στο σπίτι” Τους κούφανε ο Γρηγόρης Πετράκος μετά το διαζύγιο με την Παπαθωμά

Θεοφανία Παπαθωμά: Aνέβασε φωτογραφία με ολόσωμο μαγιό, χωρίς φίλτρα και όλοι μιλάνε για την άψογη σιλουέτα της

Την παράτησε πριν το γάμο: Στη φόρα η πραγματική αιτία χωρισμού Ρέμου-Μακρυπούλια, μαθεύτηκε 16 χρόνια μετά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ