νίκος-γκέλια-μου-λένε-γύρνα-πίσω-στ-154726

Νίκος Γκέλια: «Μου λένε “γύρνα πίσω στη χώρα σου” και “μη μιλάς εσύ για ελληνική ιστορία, δεν είσαι Έλληνας”»

Ανάγνωση: 2'

Ο Νίκος Γκέλιας που τον απολαμβάνουμε φέτος στην σειρά “Ναυάγιο”μίλησε στον Κώστα Τσουρό και με κάθε ειλικρίνεια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω της Αλβανικής του καταγωγής και τον τρόπο που τις αντιμετώπισε από μικρό παιδί, στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» που προβλήθηκε στο MEGA.

Νίκος Γκέλια: Έχω τσακωθεί γιατί έχω ακούσει «κω… Αλβανέ, γύρνα στη χώρα σου»

Όπως αρχικά δήλωσε «Nομίζω πως όλα όσα πέρασα με ατσάλωσαν γιατί είμαι και σαν άνθρωπος έτσι. Οτιδήποτε και να συμβεί στη ζωή μου με πεισμώνει στο να το διορθώσω, στο να το προσπεράσω, στο να καλυτερεύσω τον εαυτό μου ή να βρω έναν τρόπο να επιβιώσω.Ένας σκηνοθέτης μου είχε πει μάλιστα κάποια στιγμή: “Εσένα δεν σε φοβάμαι γιατί είσαι survivor και ότι και να γίνει, θα βρεις πάντα έναν τρόπο για να πας παρακάτω”»

«Πάντα είναι σκληρά τα παιδιά στο σχολείο, νομίζω ότι είναι ατόφια. Τα παιδιά είναι η απόλυτη αλήθεια γιατί αυτό το οποίο φέρουν δεν έχει φίλτρο εκείνη την ώρα οπότε και θα σου πουν αυτό που σκέφτονται. Όσο μικρότερο είναι το παιδί, τόσο πιο αγνή είναι η αλήθεια του. Όποια κι αν είναι αυτή, είτε σε τρομάζει είτε σε αγαπάει είτε σε φοβάται. Είναι στο 100%».

«Έχω τσακωθεί γιατί έχω ακούσει το “κω…Αλβανέ”, έχω ακούσει το “γύρνα πίσω στη χώρα σου” και το “μη μιλάς εσύ για ελληνική ιστορία, δεν είσαι Έλληνας”. Α, επίσης, έχω ακούσει από έναν φίλο μου, που πήγαμε να παίξουμε στο σπίτι του, “μπαμπά, από δω ο Νίκος αλλά είναι καλός Αλβανός”.

Δεν έκλαιγα όμως με τέτοια, ίσα ίσα περισσότερο γελούσα ή πείσμωνα»

Νίκος Γκέλια: Το χειρότερο που έχω ακούσει είναι «γύρνα στη χώρα σου»

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Κατάθεση ψυχής από τον Νίκο Γκέλια: “Μας έδιωχναν από τα σπίτια, επειδή ήμασταν Αλβανοί”

Τον περνάει έξι χρόνια: Αυτή είναι η καλλονή σύζυγος του ηθοποιού Νίκου Γκέλια – Έχουν μαζί μια κορούλα

Τον περνάει έξι χρόνια, είναι μια κούκλα: Αυτή είναι η καλλονή σύζυγος του ηθοποιού Νίκου Γκέλια – Έχουν μαζί μια κορούλα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ