αίθρα-λυκουρέζου-είναι-ντροπή-να-θες-154676

Αίθρα Λυκουρέζου: «Είναι ντροπή να θες μια συντροφιά στα 90 σου;», λέει μετά τις φωτογραφίες του πατέρα της με ηθοποιό

Ανάγνωση: 4'

Η Αίθρα Λυκουρέζου, κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, απαντάει στα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για την τελευταία εμφάνιση του πατέρα της.

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η κόρη του απαντάει στα αρνητικά σχόλια

Στην τελευταία εμφάνιση του ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος συνοδευόταν από μια εντυπωσιακή συνοδό, στην πρεμιέρα της παράστασης «Τότε, Τώρα, Πάντα».

Η κόρη του, Αίθρα Λυκουρέζου θέλησε να απαντήσει στα σχόλια που γράφτηκαν αυτές τις ημέρες με ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Tik Tok. Η κόρη του καταξιωμένου ποινικολόγου και της Ζωής Λάσκαρη περιέγραψε όλα τα σημαντικά κατορθώματα του πατέρα της, τονίζοντας το δικαίωμά του να κάνει παρέα με όποια γυναίκα θέλει.

«Βλέπω τώρα δυο μέρες στα social να γράφουν για τον πατέρα μου, που εμφανίστηκε με μια κοπέλα στην πρεμιέρα ενός θεάτρου και έχουν οργιάσει εκεί οι διάφοροι και γράφουν. Η αλήθεια είναι ότι δεν ρωτήσαμε την άποψή σας, δεν μας αφορά, δεν αφορά κανέναν η άποψή σας για το τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του, από τη στιγμή που δεν ενοχλεί κανέναν. Δεν τη ρωτήσαμε, πρώτο αυτό να το ξέρετε, να το θυμάστε.

Δεύτερον, είσαι 90 χρονών; Έχεις υπάρξει ο καλύτερος ποινικολόγος στην ιστορία της Ελλάδας; Έχεις κάνει το επάγγελμα και το έχεις απογειώσει, έχεις υπάρξει με την ωραιότερη Ελληνίδα στην Ελλάδα; Έχεις κάνει παιδιά, έχεις οικογένεια, έχεις δώσει τα πάντα απλόχερα χωρίς ποτέ να αρνηθείς στις γυναίκες της ζωής σου, στα παιδιά σου, τη γυναίκα σου τα πάντα απλόχερα και δεν έχεις πει ποτέ όχι; Έχεις βοηθήσει κόσμο και κοσμάκη χωρίς να το σκεφτείς δεύτερη φορά; Έχεις υπάρξει ο νούμερο 1 ποινικολόγος στην Ελλάδα, έχεις διαμορφώσει καταστάσεις στα νομικά θέματα και στο ποινικό δίκαιο.

Έχεις κάνει τις καλύτερες αγορεύσεις στην Ελλάδα που έχουν μείνει στην ιστορία. Αν δεν είσαι 90 χρονών και δεν έχεις κάνει τόσες μαγκιές στη ζωή σου, έχεις πάει στην Σερβία και έχεις σταθεί δίπλα στους Σέρβους στον πόλεμο. Έχεις κάνει του κόσμου τα πράγματα σε όλη σου την πορεία, ε και τώρα στα 90 σου θέλεις μια συντροφιά, τι ντροπή ε; Τι ντροπή να θες μια συντροφιά ενώ είσαι 90 ετών. Απορώ δηλαδή συμβαίνει μόνο στη δική μου οικογένεια… Να έχεις απατήσει τη γυναίκα σου, αλλά να είναι το μόνο που έχεις κάνει και τι ντροπή, ντροπή δεν έχει συμβεί σε καμία άλλη οικογένεια αυτό.

Ρε φίλε τι σε νοιάζει εσένα; Η μάνα μου δεν ήταν με αυτόν τον άνθρωπο 41 χρόνια; Υποτιμάς τη μάνα μου, υποτιμάς τη Ζωή Λάσκαρη, όταν σχολιάζεις και κρίνεις τι πώς και γιατί. Γιατί έτσι ήταν να γίνει και γιατί έτσι ήταν η σχέση τους. Αυτή η σχέση είναι μοναδική, είναι ιδιαίτερη και είναι μεταξύ τους. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα εσύ να κρίνεις την οικογένεια μου, το πώς έχουν αντιδράσει, τι έκανε ο ένας και ο άλλος γιατί δεν έχεις βρεθεί εσύ στη θέση τους. Δεν είσαι η Ζωή Λάσκαρη και δεν είσαι ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Οπότε shhh» είπε η Αίθρα Λυκουρέζου, με σαρκαστικό ύφος.

@melzoeaithralykourezouΑπλά τα πράγματα!

♬ original sound – ΜαρίαΕλένηΖωή Αίθρα Λυκουρεζου

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Πήρε θέση η κόρη του Λυκουρέζου για τη νέα του σύντροφο: «Ντροπή, μαυρίζεις την μνήμη της μάνας μου, τη Ζωή Λάσκαρη»

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Ποια είναι η εντυπωσιακή ξανθιά με την οποία εμφανίστηκε χέρι – χέρι στο θέατρο

Τεpάστιο σαλόνι, πέτρινη αυλή, πισίνα, τζακούζι στο μπάνιο: Ζαλίζει η χλιδάτη βίλα της κόρης της Ζωής Λάσκαρη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ