νέος-γολγοθάς-για-τη-νόρα-βαλσάμη-νοση-154330

Νέος Γολγοθάς για τη Νόρα Βαλσάμη: Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Σύρου – Θα υποβληθεί σε επέμβαση

Ανάγνωση: 2'

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Νόρα Βαλσάμη, εδώ και λίγες ημέρες καθώς νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Σύρου προκειμένου να κάνει επέμβαση στη μέση.

Νόρα Βαλσάμη: Νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο

Πρόβλημα με την υγεία της αντιμετώπιζει η Νόρα Βαλσάμη και θα χρειαστεί να κάνει επέμβαση στη μέση.

Νόρα Βαλσάμη: Τι δήλωσε η σπουδαία ηθοποιός

«Πρόκειται να κάνω μια εγχείρηση στη μέση. Αν και το πρόβλημα είναι παλιό, ωστόσο έπαθα νέο χτύπημα, με αποτέλεσμα να πρέπει να χειρουργηθώ άμεσα. Ήδη βρίσκομαι στο νοσοκομείο. Η εγχείρηση ήταν να γίνει χθες, όμως λόγω επισκληριδίου θα γίνει αύριο», δήλωσε στην εφημερίδα Espresso.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η στενή φίλη της Αλίκης Βουγιουκλάκη, η οποία τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στη Σύρο, αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία της. Μάλιστα, το συγκεκριμένο θέμα στη μέση της ξεκίνησε πριν από χρόνια, φτάνοντας σε σημείο να μην μπορεί πολλές φορές να σταθεί στα πόδια της.

Επίσης, η ηθοποιός πληροφορήθηκε από δημοσιογράφο της εφημερίδας για τον θάνατο του δεύτερου συζύγου της επιστήθιας φίλης της, του Γιώργου Ηλιάδη, με τον οποίο έκαναν στενή παρέα τα χρόνια που η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν παντρεμένη μαζί του.

Στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης, η Νόρα Βαλσάμη σχολίασε: «Πέθανε ο Γιώργος; Πόσο ξαφνικό είναι αυτό που μου λέτε. Και βρίσκομαι και σε άσχημη κατάσταση τώρα. Το μόνο που θέλω να πω για τον Γιώργο είναι ότι θα τον θυμάμαι πάντα σαν έναν άνθρωπο πολύ χαμηλών τόνων, συνεσταλμένο, με χαμόγελο και χιούμορ. Η Αλίκη ήταν ερωτευμένη μαζί του. Αυτόν τον άνθρωπο τον είχε λατρέψει».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Δεν είμαι καλά»: Καταρρέει η Νόρα Βαλσάμη, βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού 1 χρόνο μετά τον θάνατο του συζύγου της

«Κραυγή» αγωνίας από τη Νόρα Βαλσάμη: «Δεν είμαι καλά. Πως θα τα βγάλω πέρα δεν ξέρω, μου παίρνουν το σπίτι»

Συγκινεί η Νόρα Βαλσάμη: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο της, Έρικ και η απίστυετη ομοιότητά τους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ