νένα-χρονοπούλου-έμεινα-χήρα-κι-έχασ-153542

Νένα Χρονοπούλου: «Έμεινα χήρα κι έχασα τη γη από τα πόδια μου με τη γέννηση του γιου μου, δεν είμαι ηρωίδα, είμαι μάνα»

Ανάγνωση: 2'

Η Νένα Χρονοπούλου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη», μίλησε για τον 18χρονο γιο της, Χρήστο, τον Τάσο Μητρόπουλο και το «4amea».

Η δύναμη ψυχής της Νένας Χρονοπούλου

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «ο χώρος “4amea” είναι ο χώρος της καρδιάς μας και τον δημιουργήσαμε με τον άντρα μου, τον Τάσο Μητρόπουλο. Είναι ένας χώρος αγάπης, υποστήριξης και συσπείρωσης γονέων. Ο Χρήστος είναι ένα παιδάκι, το οποίο δεν θα είναι ποτέ αυτόνομο 100%. Δεν θα πάει φαντάρος, όμως, πλέον μπορεί να περπατήσει, μπορεί να τρέξει, να τραγουδήσει, να συμμετέχει παντού. Έχει ξεπεράσει τον εαυτό του και τις προσδοκίες των γιατρών».

Η δύναμη ψυχής της Νένας Χρονοπούλου

Και συμπληρώνει η Νένα Χρονοπούλου «είχα πολύ δυνατό πατέρα και μητέρα και ο τρόπος που μεγάλωσα ήταν αυτός. Δεν ήξερα τι μου επεφύλασσε η μοίρα, ότι θα μείνω χήρα στα 39 μου, ότι θα χάσω τη γη κάτω από τα πόδια μου με τη γέννηση του παιδιού μου. Έμαθα να βλέπω το φως και όχι το σκοτάδι. Ο Θεός με κράτησε με σώας τα φρένας. Δεν είμαι ηρωίδα, είμαι απλά μια μητέρα. Είναι πολλές μαμάδες σαν κι έμενα».

Σχετικά με τον Τάσο Μητρόπουλο, επεσήμανε «βρέθηκα με έναν άνθρωπο που μοιάζουμε πάρα πολύ. Αφού είχαμε χάσει και οι δύο τους συνανθρώπους μας, συναντηθήκαμε και καταλάβαμε ο ένας τον άλλον. Δεν παρεξήγησα ποτέ τα δάκρυά του για την Έλενα Ναθαναήλ, ούτε κι εκείνος τα δάκρυά μου για τον Μάκη Μαυράκη. Αυτοί οι δύο άνθρωποι δεν έχουν φύγει από την ζωή μας. Ήταν η ζωή ολόκληρη. Δεν μπορεί να φύγει ούτε ο βιολογικός πατέρας του παιδιού μου, αλλά ούτε και η γυναίκα που χάραξε μαζί της μια τεράστια πορεία ο Τάσος».

Η Νένα Χρονοπούλου είναι έτοιμη να επιστρέψει στο θέατρο

Όσον αφορά το βιβλίο της, η Νένα Χρονοπούλου σημείωσε «το βιβλίο μου “Είμαι παιδί είμαι άγγελος” είναι μία εγκάρδια προσπάθεια αποδοχής και γνώσης της αναπηρίας. Tώρα μπορώ να γυρίσω στο θέατρο και θα γυρίσω με τον Χρήστο».

https://www.youtube.com/watch?v=xXcE2Y1ETZo&ab_channel=TlifeVideo

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Νένα Χρονοπούλου: Είναι γεννημένος πατέρας, θα έκανα στον Τάσο μία ομάδα παιδιά αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο

Ξέσπασε σε κλάματα η Νένα Χρονοπούλου: «Έλεγα δεν θα το χαρώ σαν μωρό. Που να ήξερα ότι θα μείνει για πάντα μωρό»

Νένα Χρονοπούλου: «Αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο, θα έκανα στον Τάσο μία ομάδα παιδιά, είναι γεννημένος πατέρας»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ